OpenArt Aİ

Sysansi

知彼知己 百戰不殆
Bronz Üye
Biraz zorlasam benzer gibi

yaptığı şey basit aslında, poseedit yapıyor, mesela çene uzunluğun, kafa yapın, yani poz sana ait oluyor, yaptığı değişiklikler uber çarpıtmalar değil aslında küçük değişiklikler. Bu realistic bir model.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
yaptığı şey basit aslında, poseedit yapıyor, mesela çene uzunluğun, kafa yapın, yani poz sana ait oluyor, yaptığı değişiklikler uber çarpıtmalar değil aslında küçük değişiklikler. Bu realistic bir model.
Kendini geliştirmesi lazım biraz daha fjdjxj renkler konusunda filan

Sysansi

知彼知己 百戰不殆
Bronz Üye
Kendini geliştirmesi lazım biraz daha fjdjxj renkler konusunda filan

onu da belirtebiliyoruz :D

bu sadece "gözlüklü bir kadın" komutu ile çizdikleri, buna skin yani ten rengi, kıyafet türü, rengi, makyaj, saç türü rengi kesimi arka plan vs ç....

hepsini ekleyebiliyoruz. 3 kelime ile bunu çizebiliyor :p

beyaz-atli-prens_1024067_m.jpg

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Yineok güzel çalişma olmuş @Sysansi

De-Niro

Bronz Üye
bu aralar yeni bilgilere erişme hızımız o kadar arttı ki, dünün masallarını izah edecek heves yok maalesef @Chen hayallerini yıkmak istemem :p

@Frithjof abimle aramızda güzel ve pek göründüğü gibi etmediğimiz muhabbeti aslında, her ne kadar birbirine muhalif iki insan gibi görünsekte, bilakis ikimiz de birbirimizi biliriz.

Ben sınırları bilmek isterken, cezam serçe hanım oldu tabi ona da amenna dedim :p

Son tahlilde kalpleri allah bilir.

Kalp kalbi bilir ve dahi bulur.Orkestradaki farkli calgilar gibiyiz,hepimizin farkli bir tinisi olmali ki ortaya guzel bir armoni ciksin.

Bu ara da konudaki calismalar guzelmis. :)

CipraLex

Gümüş Üye
sorma çok şey mümkün, opencv-pyton kütüphanesinde openpose adında bir eklenti var, web arayüzünde kabaca poz verdiğimiz bir 3B modeli img2img özelliyle poz/suje olarak giydirilebiliyor , tehlike
Ben görsel destekli daha iyi anlıyorum. Bir örnekle anlatırsan çok daha açıklayıcı olur gibime geliyor..:D

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Üst Alt