Öyle güzel ki hiç bişeye değişmem. Böyle birisi her zaman olmuyor insanın hayatında bulan çok şanslı..
Leyla ile mecnun, kardes payı ve / veya avrupa yakası izlemiş ise ayni seylere gülme ihtimalimiz cok yüksek
Kesinlike altına imzamı atarım birde gibi var son dönemde
Kesinlike altına imzamı atarım birde gibi var son dönemde
Kukiyi paraladılar kübommEveeet onu nasil unuturum canim kuki
Kuki mi? Daha iki bölüm önce kişiliksiz değil miydi ya o🤪Eveeet onu nasil unuturum canim kuki
Kuki mi? Daha iki bölüm önce kişiliksiz değil miydi ya o🤪
fena gitmiyor son sezon izlemeye devam etmelisin bence.Son sezonu ben izlemedim yaa nerde kaldim onu bile hatitlamiyorum ...
Nasil gecti tatiliniz @macecik bey?
fena gitmiyor son sezon izlemeye devam etmelisin bence.
tatil harikaydı, işe gitmediğim her gün benim için çogzel zaten![]()
şu evrende en kötü canlı insan değil mi zaten?Ah bi doktorumuzun işe gitmek istemeyisi, okadar mi kötü insanlar
şu evrende en kötü canlı insan değil mi zaten?
mesela panda kötü olabilir mi? ya da kuzu?
bu saatten sonra yapamam artık o kadar enerjim yok. bi de onlar dertlerini anlatamıyor daha çok üzülürüm ben onlaraVeterinerlige gecis mi yapsan?? 🤩
bu saatten sonra yapamam artık o kadar enerjim yok. bi de onlar dertlerini anlatamıyor daha çok üzülürüm ben onlara
Kara sevda kara sevda dedikleri acaba ne olabilir ki @demeterYazık, 1. Dereceden kara sevda humması bunlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.