Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kadın açık konuşuyorsa ya teslim olmuştur ya da tükenmiştir
ait hissetmek; bazen güzel bir gecede şarkı dinleyince bile olur. ama ait olmak; fırtınada da yanında kalmayı seçebilmektir. ben seçimle ilgileniyorum, anlık hislerle değil.
ait hissetmek; bazen güzel bir gecede şarkı dinleyince bile olur. ama ait olmak; fırtınada da yanında kalmayı seçebilmektir. ben seçimle ilgileniyorum, anlık hislerle değil.
ait hissetmek bir kimyasal illüzyon, çok önem atfetmemek lazım. beyin çoğu zaman arzuyu sezgi sanır, bağlılığı da tutkuya karıştırır. hisler geçici olabilir, bir inşaatın temel yapıtaşı olarakta düşünülebilir fakat karakterin seçimiyle oluşan bağlılıkların içerisinde değerlendirme, sonuç alma vb. şeyler vardır. o yüzden birine ait hissedip ait olunamaması beni şaşırtmaz. gerçek bağ zaten hissetmekten veya hissedilmekten öte inşa edilir.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.