Kaprisli O, yazarken korkuyorum yine trip atacak diye ya jfjjfjÇünkü bence ben sana sevgiyle yaklaşıyorum, o daha şakamatik. 🙃
Kaprisli O, yazarken korkuyorum yine trip atacak diye ya jfjjfjÇünkü bence ben sana sevgiyle yaklaşıyorum, o daha şakamatik. 🙃
Ben de dedim işte şimdi🤣Onu @Aura dedi![]()
Sen de benden kopya çekme, kovalar orijinal olur dudjdudBen farklı bir şey demedim yahu😁
Orta yolu buluyorsun sen hep🤪
Bi darbe daha🤪Kaprisli O, yazarken korkuyorum yine trip atacak diye ya jfjjfj
Tamam o zaman, anlayışlıdır @Chen çok hem deSen de benden kopya çekme, kovalar orijinal olur dudjdud
Zorla söylettik ya :dTamam o zaman, anlayışlıdır @Chen çok hem de
Zoru seversin sen🤪Zorla söylettik ya :d
Hiç sevmemZoru seversin sen🤪
İnanayım mı🤪Hiç sevmem
Merter e inat yakışmıyorİnanayım mı🤪
Yakışanları yazıyoruz sanıyordum🤪Merter e inat yakışmıyor
O zamaaaan @Merter e koyu lacivert yakışırYakışanları yazıyoruz sanıyordum🤪
Yakışır mı dersin?O zamaaaan @Merter e koyu lacivert yakışır
Yarın deniyorum hemen😁Yakışır lacivert pantolon beyaz gömlek
Sayemde kombini de yaptın jfkdkYarın deniyorum hemen😁
Yakışmazsa ne olacak?Sayemde kombini de yaptın jfkdk
Beyaz pantolon laci gömlek giy şaşırt kombiniYakışmazsa ne olacak?
Beyaz pantolonu nereden bulayım ben?Beyaz pantolon laci gömlek giy şaşırt kombini
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.