kendine güvenirsen herkese güvenirsinBen kendime zor güveniyorum, ne kadar güzel güveniyorsunuz siz
kendine güvenirsen herkese güvenirsinBen kendime zor güveniyorum, ne kadar güzel güveniyorsunuz siz
kendine güvenirsen herkese güvenirsin![]()
Ne yani sizler bana güvenmiyor musunuzz????
kendine güvenirsen herkese güvenirsin![]()
kesker ne ?Kesker alaka: )) frenkie
Hangi yemekleri iyi yapıyorsan ona göre güvencemNe yani sizler bana güvenmiyor musunuzz????
Söyle bakalım hangi yemekleri seversinHangi yemekleri iyi yapıyorsan ona göre güvencem
Beni elemek için direkt bunu söyledin helal olsun
Yapamıyor musun? Bu bilgi canımı yaktı Lucas! Sizin yöresel neyiniz var güzel yaptığın?Beni elemek için direkt bunu söyledin helal olsun
O zaman canını daha da yakayım, ben bir şey yapamıyorum.Yapamıyor musun? Bu bilgi canımı yaktı Lucas! Sizin yöresel neyiniz var güzel yaptığın?
Neyseki @Es1967 mutfakta başarılı bizi o doyururO zaman canını daha da yakayım, ben bir şey yapamıyorum.
geldim gardaş burdayım selam@İ love you nerdesin gardaşım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.