ne yapıyoruz bugün 1 kg - çıktım tartıda 💃 🧿
ne yapıyoruz bugün 1 kg - çıktım tartıda 💃 🧿
2 3 günde bir spor olan günün sonrası tartılmıyorumHer gün tartilmiyorsunuz dimi
Hayırlı kandiller kübo tamamdır bugünü yarına erteleyelim 🧿 💜Oooowww ben tartiya cikmamaya karar verdim, böyle devam edecegim, bugün kandil ya biraz maneviyata yönelmek istiyorum aksam vaktim olmayacak nunu malesef ...
2 3 günde bir spor olan günün sonrası tartılmıyorum
haftada bir çok az geliyor bana
biliyom ama yapamamHafta bir bile erken olabilir.
Beyin yağ dokuyu düşman olarak görmez dolayısıyla sürekli kilo vermeyi görmen baskılama oluşturabilir. Ödeme bağlı durgunluklar küçük artışlar moral de bozabilir. Haftalik ya da on günde bir iyi bence.
biliyom ama yapamam
sırf sürekli tartılıyom diye eski tartımı hediye etmiştim yeniden aldım kljndfg
16 sından 24 de tam 1 kg eksilmiş ideal bence ayda da 4
Yaşlarımız ne durumda bilmiyorum ama valla küçük yeğeninmişim gibi hissediyom bazenSeni gidii
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.