Tema Editörü

Ömrüm diyet ile geciyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Küboo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diyetisyenin nasil? Ben yillar önce biriyle calismistim, cok fenaydi hersey kisitliydi... sonra bi cocukla calistim, o harikaydi, evde ne varsa onu o gün ne varsa onu porsiyonlayip ayarlayip kilo veridiriyordi
Diyetisyenin enerjisini sevdiğim için aynı kişiyi tercih ettim moral motivasyon verme şekli çok iyi diyet ise değişken
Mesela reçel yediğim bir gün meyve yeme diyor gibi zeytin yemediğim gün salatayı 1 yemek kaşığı sızma yağ ile yapıyorum gibi böyle bir sürü değişken var
Akiam yemeğinden önce acıkırsam 2 pirinç patlağı veya leblebi yiyorum 1 dilim ekmek yerine sayıyor akşam yemeğinden ekmeği çıkarıyorum
Günlük alman gereken kcal hesaplıyor
Mücver yapmıştım kendime kaç adet çıktı kaç kaşık yulaf koydun falan sorup porsiyon kalorisini hesaplamıştı orda bi ürkmüştüm 🤣🤣🤣🤣

Şaka maka dalmışım 1 saat yin yoga yapmışım tek problem uykum geldi keşke akşam yapsaydım 😂😂😂😂
Önceki mesajı başlamadan hemen önce yazmıştım ordan takip ettim 🫣

Yin yogayı çok seviyorum 🥰🌸🙋🏻‍♀️

Konu Sahibi
Diyetisyenin enerjisini sevdiğim için aynı kişiyi tercih ettim moral motivasyon verme şekli çok iyi diyet ise değişken
Mesela reçel yediğim bir gün meyve yeme diyor gibi zeytin yemediğim gün salatayı 1 yemek kaşığı sızma yağ ile yapıyorum gibi böyle bir sürü değişken var
Akiam yemeğinden önce acıkırsam 2 pirinç patlağı veya leblebi yiyorum 1 dilim ekmek yerine sayıyor akşam yemeğinden ekmeği çıkarıyorum
Günlük alman gereken kcal hesaplıyor
Mücver yapmıştım kendime kaç adet çıktı kaç kaşık yulaf koydun falan sorup porsiyon kalorisini hesaplamıştı orda bi ürkmüştüm 🤣🤣🤣🤣

Bu cok iyi, diyet7syeninden sonra uygulamalar var onlarla devam edebilirsin

Sarimsakli yogurtlu mantı.
Dolama börek.
Dolana ay dolana dolana gül dolana.
Bu türküynen raks yaptik mi, hepsi erir.
Dans raks ciftetelli,en iyi spor.

Konu Sahibi
hiç bilmiyorum sevgili kübo yapay zeka gibi mi

Yok ya direkt telefonuna uygulama olaral yüklüyorsun, biraz zahmetli her yedigini yazman lazim falan ama sana alacagin kaloriyi hesapliyor, kalori acigi biraktigin icin kilo veriyorsun aslinda matematik, teoride kilo almak vermek cok kolay ama iste...

Yok ya direkt telefonuna uygulama olaral yüklüyorsun, biraz zahmetli her yedigini yazman lazim falan ama sana alacagin kaloriyi hesapliyor, kalori acigi biraktigin icin kilo veriyorsun aslinda matematik, teoride kilo almak vermek cok kolay ama iste...
hatırladım öyleli bişi reklamı görmüştüm sanki
diyetisyenle 2 ayım daha var sonra ara verip yeni yıl başında tekrar alıcam 3 ayda öyle yapcam sonra kilomu korumaya odaklanıcam böyle planladım uygularsam muhtemelen - 25 kg olmam lazım :D oda fazlasıyla yeticek bana 🫣

Geri