Canın çiğ köfte çektiğine emin misin? Biraz bahane sankiçiğ köfte söyledim birazdan gelir, yok ki şöyle hanım hanım güzel, seksi, zengin, model, priscilla ricart gibi bir hatun evde tasmayı bağlayıp çiğ köfte yaptıralım
ee hayaller priscilla ricart, hayatlar çiğ köfte. aynı cümlede kullanıp evrene mesaj gönderiyorum.Canın çiğ köfte çektiğine emin misin? Biraz bahane sanki
O kimmiş diye gogıla bakıyımee hayaller priscilla ricart, hayatlar çiğ köfte. aynı cümlede kullanıp evrene mesaj gönderiyorum.
bir tane değil iki tane var dikkat et karıştırma, ikizi var. ben ayırt edebiliyorumO kimmiş diye gogıla bakıyım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.