Üstadım... Ben hayatta ikizleri fark edemembir tane değil iki tane var dikkat et karıştırma, ikizi var. ben ayırt edebiliyorum![]()
Üstadım... Ben hayatta ikizleri fark edemembir tane değil iki tane var dikkat et karıştırma, ikizi var. ben ayırt edebiliyorum![]()
erkekler için bu tarz konular algıda seçiciliğe girer, kadın olarak durumunuz normal, endişeye mahal yokÜstadım... Ben hayatta ikizleri fark edemem
Sen neyinden ayırt ettin mesela? Ben kulaklarından ayırt ediyorum arkadaşımı birinin yapışık diğeri çanak anten gibierkekler için bu tarz konular algıda seçiciliğe girer, kadın olarak durumunuz normal, endişeye mahal yok
ekranı koklayarak bile ayırt edebiliyorumSen neyinden ayırt ettin mesela? Ben kulaklarından ayırt ediyorum arkadaşımı birinin yapışık diğeri çanak anten gibi
Gurmeekranı koklayarak bile ayırt edebiliyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.