Soru Okurluğunuz ne kadar makale okur musunuz?

Garga

Altın Üye
Samimi soruyorum samimi cevap verin...
Her yazıyı okumaya değer görüp okur musunuz? Makale sever misiniz? Okuma hastalığınız var mı?

Ben insanların yaygın bilmediği okumaya erindiği şeyleri okur depolarım peki siz?

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Okurum. Her şeyi okuyup öğrenmeyi seviyorum. Kalemini beğenmediğim yazıları okumam zaman kaybı

Era

𝖄𝖚𝖟𝖚𝖐𝖑𝖊𝖗𝖎𝖓 𝕰𝖋𝖊𝖓𝖉𝖎𝖘𝖎
Bronz Üye
Bence bilgi bilgidir ama bazen okuduktan sonra zamanım çalınmış gibi hissediyorum. O yüzden her şeyi okumayı sevmiyorum.

Era

𝖄𝖚𝖟𝖚𝖐𝖑𝖊𝖗𝖎𝖓 𝕰𝖋𝖊𝖓𝖉𝖎𝖘𝖎
Bronz Üye
Okurum. Her şeyi okuyup öğrenmeyi seviyorum. Kalemini beğenmediğim yazıları okumam zaman kaybı

Onları okumak zulüm gibi geliyor bana da. Bazen bir kitap alıyorum bitirene kadar akla karayı seçiyorum sonra o yazarın başka hiçbir kitabı yanlışlıkla bile olsa evime girmiyor.

Açıkçası okumayı seven, sürekli okuyan biri olarak oldukça seçiciyim. Okuduklarım daha çok ilgi alanlarıma göre şekilleniyor. İlgi alanlarım da zamanla değişiyor. Sanırım bu da doğanın diyalektiği gereği… Her makaleyi okumuyorum. Bazen konuya göre, bazen yazara göre, bazen de dediğim gibi ilgi alanıma göre… Mesela birkaç yıl öncesinde siyasal içerikli çoğu makaleyi okurken, bugün ekonomi endeksli makalelere ve yazılara yöneldim. Fırsat buldukça elbette. Eskisi gibi “şu şunu vurmuş, burada şu kadar kişi ölmüş, şu olay antidemokratik” filan muhabbetleri pek sarmıyor artık. Nedenlerle değil, sonuçlarla ilgileniyorum belki de. Bu da önemli bir etken. 🤷🏻‍♂️

Üst Alt