Bu hayatta sadece seni paylaşamam.. onun dışında her şey paylaşırım..Link paylaşmak yasak….
Bu hayatta sadece seni paylaşamam.. onun dışında her şey paylaşırım..Link paylaşmak yasak….
Sen iflah olmazsın ne diyimmmBu hayatta sadece seni paylaşamam.. onun dışında her şey paylaşırım..
Biraz arsız biriyim galiba.Sen iflah olmazsın ne diyimmm
Kombersiz dügün olur mu?Ee bensiz mi
İzlerim ancakKombersiz dügün olur mu?
İzlerim ancak

Onay bekliyoruzEvet arkadaşlar www.zevkine.com da üyelik aktif edelim.. ortam bizim, kafamıza göre oynarız.
Verirler kardeşim.Onay bekliyoruz
Onu kendin ayarlıyorsun masa açarken, kafana göre takıl. İster ikili, ister dörtlü oyna.istek falan da yapılıyo güzel site herkes arkadaş grubuyla girmiş sanırım siteye masalara girmek istediğinde şifre soruyo

Geçmiş olsun nunum iyi misinBen dün uzandım full kol eklemime iğne yaptılar kol gg kullanmadım 2 gün
Görsem gelirdim vallah 💜![]()
İyiyim İyi geldi ama 1 hafta kolu dikkatli kullancakmışızGeçmiş olsun nunum iyi misin
Sen anlatırken ben korktumm, nasıl dayandın ben kan vermeye bile korkuyorum da 😁İyiyim İyi geldi ama 1 hafta kolu dikkatli kullancakmışız
Kol eklem arasına 2 iğne kürek kemiği ve boyun kaslarına kas sertleşmesinden sebep 50 + olduğunu düşündüğüm iğneler sonucu
Stres dedi doktor hanım hıhım2. ye gel dedi kaslar için 2 hafta sonra iğne girmiyor öyle sertleşmiş didi
uzanıp dizi izliyorum 2 gündür High potential 2. sezon 11 bölüm gömdüm iyi geldi![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.