Okeye 4. aranıyor ☺️

istek falan da yapılıyo güzel site herkes arkadaş grubuyla girmiş sanırım siteye masalara girmek istediğinde şifre soruyo

Run

Bronz Üye
istek falan da yapılıyo güzel site herkes arkadaş grubuyla girmiş sanırım siteye masalara girmek istediğinde şifre soruyo
Onu kendin ayarlıyorsun masa açarken, kafana göre takıl. İster ikili, ister dörtlü oyna.
Kürt ile oradayız.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ben dün uzandım full kol eklemime iğne yaptılar kol gg kullanmadım 2 gün
Görsem gelirdim vallah 💜 :sigara:

• Sad
Tepkiler: ZeL

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Geçmiş olsun nunum iyi misin
İyiyim İyi geldi ama 1 hafta kolu dikkatli kullancakmışız
Kol eklem arasına 2 iğne kürek kemiği ve boyun kaslarına kas sertleşmesinden sebep 50 + olduğunu düşündüğüm iğneler sonucu :D
Stres dedi doktor hanım hıhım :D 2. ye gel dedi kaslar için 2 hafta sonra iğne girmiyor öyle sertleşmiş didi :D
uzanıp dizi izliyorum 2 gündür High potential 2. sezon 11 bölüm gömdüm iyi geldi :D

ZeL

Altın Üye
İyiyim İyi geldi ama 1 hafta kolu dikkatli kullancakmışız
Kol eklem arasına 2 iğne kürek kemiği ve boyun kaslarına kas sertleşmesinden sebep 50 + olduğunu düşündüğüm iğneler sonucu :D
Stres dedi doktor hanım hıhım :D 2. ye gel dedi kaslar için 2 hafta sonra iğne girmiyor öyle sertleşmiş didi :D
uzanıp dizi izliyorum 2 gündür High potential 2. sezon 11 bölüm gömdüm iyi geldi :D
Sen anlatırken ben korktumm, nasıl dayandın ben kan vermeye bile korkuyorum da 😁
Dikkat et kendine nunum
Güzel mi dizi gerçi çok uzun şeyler izleyemiyorum artık.

Üst Alt