: ) bu adam dan nasil koca olunur bilemedim ayrica: )
Kabullendinmiş forum sonunda. Biz söylesek abartıyor oluyoruz.Nedir bu efemine erkek bolluğu arkadaş yav? Amsterdam'da yoktur bu kadar çok. Spiker efemine, konuk efemine, seyircilerin arasında zaten vardır 2-3 tane daha.
he ?Kabullendinmiş forum sonunda. Biz söylesek abartıyor oluyoruz.
Anlamadım
Ben de anlamadığım için he dedim.Anlamadım
Bizde sevmiyoruz o tipleriBen de anlamadığım için he dedim.
Bizde sevmiyoruz o tipleri
Kız gibi birini sevsek neden kız sevmeyelim.Zannetmiyorum ama öyle olsun bakalım.
Kız gibi birini sevsek neden kız sevmeyelim.
Nolmuş buna böyle ay...
Neyse böyleleri sayesinde adamların sayıları belli oluyor,bizlere erkek lazım değildi zaten.
Tövbe ya Allah'ım sen affet....
Erkek olmak küfür mü kaba olmak mı?Şimdi böyle dersiniz, bir ilişkiye başlayınca da " çok kaba, beni anlamıyor, ilgilenmiyor, küfrediyor, bağırıyor " diye diye kafasının etini yersiniz.
Avrupa Yakasında oynamıyor muydu 🤔evet en azindan belli oluyor: ))
Erkek olmak küfür mü kaba olmak mı?
Avrupa Yakasında oynamıyor muydu 🤔
Bir de evlenmiş...
Ben bu elemanın sosyal medya da bir konserde giydiği kıyafeti gördüm, ben utandım 😳
Yıllar içinde kazak erkeği olmuşne bilim ben öncesinde bile tanimiorum : ) demek ki merak bile etmisim ..
Top olmak içinde var herhalde etekli şey giymiştiBen bu elemanın sosyal medya da bir konserde giydiği kıyafeti gördüm, ben utandım 😳
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.