Öğretmenin Başına Poşet Geçirip Videoya Aldı

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
159850.jpg

Öğrencilerin öğretmenlerine yönelik çirkin davranışlar sergilediği Tiktok videolarının ardı arkası kesilmiyor. Son olarak nerede çekildiği henüz bilinmeyen bir videoda, öğrencinin öğretmen olduğu iddia edilen kişinin başına poşet geçirdiği anlar yer alıyor. Öğrencilerin, "Dersinden kaldığım öğretmeni paket ediyorum" açıklamasıyla sosyal medyada paylaştığı skandal videoya tepkiler çığ gibi.

O anlar öğrenciler tarafından kaydedildi, sosyal medyada paylaşıldı.

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü, bu kadarına da pes dedirtti. Tiktok'ta paylaşılan skandal görüntülerde bir öğrenci, öğretmen olduğu iddia edilen kişinin başına poşet geçirdiği anlar yer alıyor. Sosyal medyadan "Dersinden kaldığım öğretmeni paket ediyorum" açıklamasıyla yapılan paylaşım büyük tepki çekti.

Görüntülerde, kapının yanına saklanan bir öğrencinin sınıfa giren öğretmenine arkadan yaklaşıp hızla kafasına poşet geçirdiği görülüyor.

Öğretmenin başına poşet geçirdi: Liseli öğrencinin skandal Tiktok videosuna tepki yağıyor.

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da bir lisede, öğrenci ders anlatan öğretmenin yanına giderek önce dans etmeye çalışmış, daha sonra ise öğretmenin yüzünü okşamıştı. Bu görüntülerin sosyal medyada yayılmasından sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü, görüntülerle ilgili soruşturma başlatmıştı.

• Sad
Tepkiler: CaT

Nobody

Teknik Admin
Bu tiktok yüzünden insanlar izleneceğiz diye, böyle saçma sapan saygısızca hareketler, davranışlar sergilemeye başladılar çok yazık..

• Beğen

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ben çok görmüyorum çocuklara

Çünkü Şerefli Türk askerinin başına çuval geçiren Amerikan askerleri için duacı olan Tayyipçiğimin nesli
Biz dünya gözünde zaten itibarsızlaştırıldık

• Sad

SleepleSsS

Yorumbaz
Çoksa telefonunu diyip
Alıp götüne sokacaksın

SleepleSsS

Yorumbaz
Ben çok görmüyorum çocuklara

Çünkü Şerefli Türk askerinin başına çuval geçiren Amerikan askerleri için duacı olan Tayyipçiğimin nesli
Biz dünya gözünde zaten itibarsızlaştırıldık
Yetiştirdiği dindar nesil bu işte
Alayının hmk

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
Biz yapsak içimizden geçerler, sırtımızda sopa kirarlardi aw

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Cezası ne olmuş diye olayın akıbetine baktım. Soruşturma başlatılmış. Kafasına poşet geçirilen kişinin öğretmen olmadığı, iki arkadaş arasında yapıldığı yönünde haberler var. Ne olursa olsun, bir öğretmenin bu olaylara malzeme edilmesi kabul edilebilir bir şey değil.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Cezası ne olmuş diye olayın akıbetine baktım. Soruşturma başlatılmış. Kafasına poşet geçirilen kişinin öğretmen olmadığı, iki arkadaş arasında yapıldığı yönünde haberler var. Ne olursa olsun, bir öğretmenin bu olaylara malzeme edilmesi kabul edilebilir bir şey değil.

Böyle yaramaz erkek çocukları müdür öğretmen dayaği yemeden adam olmuyor maalesef

Şiddet yanlisi da değilim ama biz dayaği göre göre büyüdük

Şu baş belasiz tipli erkekler Her Cuma İstikbal Marşi öncesi güzel Bi dayaklarını yerdi Tekvandocu Beden Öğretmenimiz vardı sonra da yakındaki karakolda dayaklarını yiyip pazartesiye tertemiz başlarlardi eyy gidi eyy nerde o eski dayaklık eğitimler maskara oldu öğretmenler hep

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Böyle yaramaz erkek çocukları müdür öğretmen dayaği yemeden adam olmuyor maalesef

Şiddet yanlisi da değilim ama biz dayaği göre göre büyüdük

Şu baş belasiz tipli erkekler Her Cuma İstikbal Marşi öncesi güzel Bi dayaklarını yerdi Tekvandocu Beden Öğretmenimiz vardı sonra da yakındaki karakolda dayaklarını yiyip pazartesiye tertemiz başlarlardi eyy gidi eyy nerde o eski dayaklık eğitimler maskara oldu öğretmenler hep
Ben de şiddetin böylesine katılıyorum. Tabi ki Kur'an kurslarında tanık olduğumuz saçmasapan dayakları bu kategoriye dahil etmemek şartıyla...

Bu tiplerin başka türlü hatalarını anladıkları yok. Konuşmak, nutuk çekmek ya da empati kurmak falan işe yaramıyor ne yazık ki. O dayak hiç unutulmadığı gibi dayağa sebep olan şey de ve hissettirdiği utanç duygusu da hiç unutulmuyor.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ben de şiddetin böylesine katılıyorum. Tabi ki Kur'an kurslarında tanık olduğumuz saçmasapan dayakları bu kategoriye dahil etmemek şartıyla...

Bu tiplerin başka türlü hatalarını anladıkları yok. Konuşmak, nutuk çekmek ya da empati kurmak falan işe yaramıyor ne yazık ki. O dayak hiç unutulmadığı gibi dayağa sebep olan şey de ve hissettirdiği utanç duygusu da hiç unutulmuyor.
Saygı yok ya salak salak dikleniyorlar kafa tutuyorlar çıkışta görüşcezler bilmem neler

Öğretmen de kötü bir şey için dövmüyordu okul çevresindeki serseri tiplerle görmicem sizi diye dövüyor okuldan kaçip madde bağimlisi insanlarla takılmaları, dayak yiye yiye okumaları arasındaki farkı düşününce aileler de bir şey demiyordu

Üst Alt