aman diyim tongaya getirip kendine oyun aldırtır bu..........
yine beni kadın sanan bir üyeyle hararetle özel mesajlaşırken sana maraştan dondurma göndereceğim demişti de onu bile yememiştim ben...... bu iddialar yalandır......aman diyim tongaya getirip kendine oyun aldırtır bu..........
Hiç o kadın sananlarla aranda böyle bir münasebet yaşandı mı? lütfen sadece doğrular.........yine beni kadın sanan bir üyeyle hararetle özel mesajlaşırken sana maraştan dondurma göndereceğim demişti de onu bile yememiştim ben...... bu iddialar yalandır......
kadın sanan 1 üyeyle özel mesajlaşmam oldu..... o da erkek olduğumu öğrenir öğrenmez bi daha konuşmamıştı...... o dondurma göndericem diyen üyeydi işe..... sürprizlerle doluyum sadece, ne var ki bunda.....Hiç o kadın sananlarla aranda böyle bir münasebet yaşandı mı? lütfen sadece doğrular.........
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.