Bu link nerden çıktı bee ben komik bir şey atmıştımHoşbulduk efenim de kamera videosu ne iş anlamadım. Bir proje falan mı var acaba?
Vallah ben bilmem. Gördüğümü yorumladım sadece..Bu link nerden çıktı bee ben komik bir şey atmıştım
Ben o reklamı hiç görmedim ki buraya başka çıkmış haa çok komik vidyoydu keşke görsen şekerimm Allah yanlış linkten çıkacak +18 şeylerden korusunVallah ben bilmem. Gördüğümü yorumladım sadece..Neyse allahtan reklam videosu. Ya başka bişi olsaydı..
![]()
Sonunda çıkana yarıldım
Suzanna kapatmasaydın ucunu
Böyle bişey neden lazım olur ki? Peruk kellere lazım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.