Maddi ve manevi tazminat davası açılıp nafaka bağlansın beyefendiye 😛Adami, seni seviyorum diye diye,boynuzlamis....
Korkulur bu kadinlardan.dddd
@forumtutkunu
Gel sanal kamkim...
Ne diyorsun sen bu işe?
İmkansızMaddi ve manevi tazminat davası açılıp nafaka bağlansın beyefendiye 😛
Yazik yaİmkansız
Acıma yetime …Yazik ya![]()
Dogru diyosunAcıma yetime …
Süreyya sevmese aldatmaz. O bilmiyor mu boşanmayı? Jfjxjx ama yanında kalmak istemiş işte. Kocası yorulmasın diye yapmıştır. Hemen de kötü düşünmek yakışmıyor sizeAdami, seni seviyorum diye diye,boynuzlamis....
Korkulur bu kadinlardan.dddd
@forumtutkunu
Gel sanal kamkim...
Ne diyorsun sen bu işe?
O Acidan hic bakmamis idim...Süreyya sevmese aldatmaz. O bilmiyor mu boşanmayı? Jfjxjx ama yanında kalmak istemiş işte. Kocası yorulmasın diye yapmıştır. Hemen de kötü düşünmek yakışmıyor size
Şeytan şu an secde ediyorSüreyya sevmese aldatmaz. O bilmiyor mu boşanmayı? Jfjxjx ama yanında kalmak istemiş işte. Kocası yorulmasın diye yapmıştır. Hemen de kötü düşünmek yakışmıyor size
Kocası da kıyabilse boşanacak işte. Ama karısını çok seviyor o yüzden boşanmıyor. Karısını çok kullanarak yıpratmak istemiyor Süreyyamm jfjxO Acidan hic bakmamis idim...
Koca yürekli kadin ya.
Koca yapsa nasil olurdu acabamsi?
KOcasi gavat mi diosun?Kocası da kıyabilse boşanacak işte. Ama karısını çok seviyor o yüzden boşanmıyor. Karısını çok kullanarak yıpratmak istemiyor Süreyyamm jfjx
Belki batınca hoşuna gidiyordur aşk ve sex işlerine akıl ermez jfjxKOcasi gavat mi diosun?
Boynuz daha cok yipratir, batar üffffff.p
Aslında ben uyuyacaktım hep Süreyya yüzünden olduYatın uyuyun
Tek derdin bu olsun chenn,yat boşver, 10 dk da silip süpürecekler ne uğraşacaksın.@ZeL hattaaaaa aslında ben Google şunu yazmaya gidiyordum baktım ki forum açıkmış
"çok uğraştırmadan, mutfakta saatler harcamadan mükellef bir menü" Eheh tam böyle yazmayacaktım ama gidip yazayım elleri tane sey soracak sonunda sıkılıp geri kapatcam çetcipitiyi yaa cevap verene kadar daral geliyor
Öncelikle yapmasından ziyade düşünmesi yoruyor... Sonra da mutfağı toplaması jfjxj yapmak zor değilTek derdin bu olsun chenn,yat boşver, 10 dk da silip süpürecekler ne uğraşacaksın.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.