kısaca Ayşe teyzelerden birisiyim diyebilirsinBeyaz çorap geliştirme değiştirme ve kar gibi beyaz kalabilmesini sağlama kültür derneği sevdalıları
kısaca Ayşe teyzelerden birisiyim diyebilirsinBeyaz çorap geliştirme değiştirme ve kar gibi beyaz kalabilmesini sağlama kültür derneği sevdalıları
Yeminle aklıma geldi de anlatamam diye yazmadım Ayşe Teyzenin cırtlamayan beyaz çamaşır sevdalıları desek nasılkısaca Ayşe teyzelerden birisiyim diyebilirsin
bu sevda bitmez derimYeminle aklıma geldi de anlatamam diye yazmadım Ayşe Teyzenin cırtlamayan beyaz çamaşır sevdalıları desek nasıl
Hep annemin attiği Facebook sayfası linkleri yüzünden............bu sevda bitmez derim
Oo banada facebook lazim...niye radarindayim fluffy... facebook grupların için miHep annemin attiği Facebook sayfası linkleri yüzünden............
Kullanmıyorum kiOo banada facebook lazim...niye radarindayim fluffy... facebook grupların için mi
Bende kullanmıyorum sosyal medyanın her türlüsü bana fazlaKullanmıyorum ki
Hı, o d mi?Bu "d" yi acayip sevdim.: )))))
Ama sonra ne oldu d'yeBu "d" yi acayip sevdim.: )))))
Bu havalar beni mahv ediyor..
@CaT almanlastik iyice.dd
In Germany we don't say...o degil de 31 derece olup nasil yagmur yagar ve sogumaz djsjs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.