Oda olmaz öyle malesefYemeyelim içmeyelim anca öyle
Ben çok önceden almıştım zaten pekte iyi değil boşver
Oda olmaz öyle malesefYemeyelim içmeyelim anca öyle
Çok önceden ucuz muydu kaçakçılık mı yapıyorsun nasıl aldınOda olmaz öyle malesef
Ben çok önceden almıştım zaten pekte iyi değil boşver
Bana göre ucuzdu ilk çıktığında pat diye aldım 😎Çok önceden ucuz muydu kaçakçılık mı yapıyorsun nasıl aldın
Bugün tam böyle bir sey yasadim arkadaslar.
Arabayi yol kenarina park yerine biraktim..sag..
Kavsak var hemen önümde..kavsagin trafik lambasi da var..
Neyse solumda arabalar seyr halinde..lamba kirmizi oldu.. ben arabadan ciktim..iyi baska gelen araba yok..
Kapiyi kapattim bagajdan cantami felan alicamm..ana araba hareket etmeye basladi bir de sola kiviriyo direksiyonu..lambada da bu arada bir arac bekliyor..aha dedim arabaya arabam kendi kendi gecirecek..el frenini cekmeyi unutmusum jdjdjdbdkdbdkd
Bir kostum söför tarafin kapisini bi actim bi attim sag ayagimi el frenine, ciklet diyorlar bu model öyle ayakla fren aktif oluyor..,araba durdu..lambadaki adam da noluo lan dedi galiba, o da arabayi öne dogru sürüyor jdndjd ay gülesim de geldi
Bunlar saniyeler icinde gelisiyo..
Bu videodaki adam gibi hisettim..
Bu kadar heycan bugünlük yeter bana.
View: https://m.youtube.com/watch?v=q3rgLqpyriY
Bugünlük bu vardi menüde
ŞahsenInsan sevmiyorum diyenler, tüm insanlari mi kast ediyorlar bunu söyleyince?
Insanligin büyük cogunlugu iyidir nunu.Şahsen
İnsanların büyük çoğunluğunun kötü olduğunu düşünerek söylüyorum.
İnsan olamamışları sevmiyorum demek daha doğru olaiblir.. Dümdüz söylüyoruz sanırım ..
O degil de.. su ikindi vaktinde uyunan uyku ve o uykuda gördügünüz rüyalar,harbi enterhasan oluyor.
Ya da bana mi öyle geliyor?
Hakkat niye öyle?ikindi vakti uyutmazdı ebem bizi, başınız ağrır hayalet gibi gezersiniz derdi.
harbiden ne zaman ikindi uyusam saçma sapan bir ruh haline bürünüyorum
Kimsiniz üstad ndmdmdBugun de aşık olacak şey buldum @rick in beyaz çoraplı profili
Beyaz çorap geliştirme değiştirme ve kar gibi beyaz kalabilmesini sağlama kültür derneği sevdalılarıKimsiniz üstad ndmdmd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.