Kaç gündür ekmek almadım ya ben de merak ediyordum ne kadar olmuş diye 🥺Ekmah 7.5 olmuş![]()
Kaç gündür ekmek almadım ya ben de merak ediyordum ne kadar olmuş diye 🥺Ekmah 7.5 olmuş![]()
bu sabah aldım 1 tane 5 diKaç gündür ekmek almadım ya ben de merak ediyordum ne kadar olmuş diye 🥺
Semtlere göre mi değişiyor acababu sabah aldım 1 tane 5 di
Bilmiyorum vallaSemtlere göre mi değişiyor acaba
Ekmek zaten çok tercih etmiyorum amaaaaa bazen çok çıtır çıtır tazeyken dayanamamBilmiyorum valla
Ben dukan diyeti denicem ekmek mekmek yok bana lnsdmfg bakalım ne kadar dayanıcam lksmnfd
Bugün aldım sıcacıktı.Ekmek zaten çok tercih etmiyorum amaaaaa bazen çok çıtır çıtır tazeyken dayanamam
esatpaşadayım lan. maltepe neresi yeni geldim istanbula aklsdasjdlnerde oturuyorsun lan sjdhjdjd
inanmazsın bende yeni geldm agaggagagagesatpaşadayım lan. maltepe neresi yeni geldim istanbula aklsdasjdl
hiç sevmezken bi anda istanbulda buldum kendimi asldkaskldinanmazsın bende yeni geldm agaggagagag
çok seviyom ben şiir gibi şehir olümhiç sevmezken bi anda istanbulda buldum kendimi asldkaskld
kurtulamıorum da şimdi askdas
şiiri severus olur.çok seviyom ben şiir gibi şehir olüm
aynı bana benziyo saçmasalak jsnxkdnşiiri severus olur.
ama istanbul gibi kaotik şehirde şiirin türü değişik![]()
İlham perileri selamı sabahı kesti 😒 yeni peri alcam başvuruları değerlendiriyorum 😁O değil de @Lastearth şiir yazmıyor artık
Kır kanadını oturt dizinin dibine kaçmasınİlham perileri selamı sabahı kesti 😒 yeni peri alcam başvuruları değerlendiriyorum 😁
Şiddet tarzım değil ben rıza ile olması taraftarıyimKır kanadını oturt dizinin dibine kaçmasın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.