Masajın etkisi mi bu Süreyya hanım melankoliye sürükleyeceksiniz beniVelespidimsi bir hava mevcut.
Cayir cimen geze geze oooooo..
Hoş öyle bir vibe dagitmak istemezdim simdilik...daha erken..aksami bekleyelim Chen hanimcigim..Masajın etkisi mi bu Süreyya hanım melankoliye sürükleyeceksiniz beni
Tükürük oldum hep yaaa
TÜm duyularimla seviyorum ben.Tükürük oldum hep yaaa
Sarılacaktın sadece
TÜm duyularimla seviyorum ben.
Issirmadigima dua et.P

Bilakis dağıt Süreyya ben mutlu insanlar görmeyi özledimHoş öyle bir vibe dagitmak istemezdim simdilik...daha erken..aksami bekleyelim Chen hanimcigim..
Melankoli dagitmak istemedim anlamindaydi Chen hanimcigim.Bilakis dağıt Süreyya ben mutlu insanlar görmeyi özledim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.