kötüye bişe olmazmış ben kötü olayım ya sıkıldım artıkharika bir insan , samimi ve içten
kötüye bişe olmazmış ben kötü olayım ya sıkıldım artıkharika bir insan , samimi ve içten
yok yok olma yine de :))))kötüye bişe olmazmış ben kötü olayım ya sıkıldım artık![]()
Teşekkür ederim o senin güzel görüşün 🌸Spiritüel kadın 💫 kendi dünyasında mutlu paylaşımlarını zevkle takip ettiğimi söyleyebilirim ayrıca çok yetenekli 🪄 maşallah ona 😄
Uuu övgü bombardımanı yapmışsın.Suçlu bir yengeç olduğum için forum içerisinde biraz sohbet ettik.
Özgüvenli, espirili bir kadın. Bir de sanatçı. Yaptığı ve forumda paylaştığı resimleri ben çok beğendim.
Ben bu yazıları nasıl kaçırmışım yahuNeşen ve sen nerdesiniz kuzu
Canım balım tatlım seni özledimBen bu yazıları nasıl kaçırmışım yahu
Bir ara 3 ay internetsiz kaldım ttnet alt yapı sorunsalı 🤦🏻♀️ sende o ara bunu farketmiş olmalısın saygılar
ara ara bakıyom eskisi kadar bakamıyom birde bir tık durgun gibi geliyor geldiğimde de biz eskiden aynı anda yaza yaza 1 2 saat geçirirdik paylaşıyorsun cevap olmayınca kapatıyorsun haliyle gibi bir durum varCanım balım tatlım seni özledim
Bekliyorum beni etiketlebu ara frekanslara sardım okuyup öğrenip size konu açacağım hihi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.