Değildir değildir karıştırma şimdi şlkdmfgşkdfggeveze yani aksdjaskd @nunu
Değildir değildir karıştırma şimdi şlkdmfgşkdfggeveze yani aksdjaskd @nunu
kardeşim gönlün olsun diye yazıoz karar ver daaDeğildir değildir karıştırma şimdi şlkdmfgşkdfg
Kimse yazmıyor diye seviniyorum yani öyle düşünmüyorlar demek ki diyekardeşim gönlün olsun diye yazıoz karar ver daa![]()
yoo alıştık galiba bilmiom ki askdjasdKimse yazmıyor diye seviniyorum yani öyle düşünmüyorlar demek ki diye
Sorguluyorum rahatsız ediyor muyuum diyeden nasıl gönlüm olcak yahuu şlkdmfgşlkdf
Bu arada sende keyfin yerinde olunca yazdıgını bile okuyon ben napıym şimdi lkdmnfglikdfgyoo alıştık galiba bilmiom ki askdjasd
dinliom ama karşılık beklemion ya o hoşuma gidiyor aksdjsakjd
ben bazen o kadar konuşasım gelmiyor çünkü![]()
40 yılda 1 olur bende. sen beni napcan burası senin konun kadaskBu arada sende keyfin yerinde olunca yazdıgını bile okuyon ben napıym şimdi lkdmnfglikdfg
memur musunuz jıkndfgdfhg40 yılda 1 olur bende. sen beni napcan burası senin konun kadask
sus ki polis amcan olarak götürürüm seni kodese akdjaskdmemur musunuz jıkndfgdfhg
haydaa susuyorum bensus ki polis amcan olarak götürürüm seni kodese akdjaskd
O senin güzel duruşun Sağolasın :)Ben şimdi size onu nasıl anlatayım?
Yüreği güzel, tertemiz, olduğu gibi bir insan.
Asla yapmacikliği olmayan, duru.
Açık sözlülüğünü ayrı, duruşunu ayrı seviyorum.
Onunla konuşurken sıkılma ihtimaliniz hiç yok.
Dost olarak kazanabilirseniz asla pişman etmeyecek türden bir kişi.
Iyi ki tanıdım, şu forumun kattığı nadir kıymetli insanlarindan birtanesi kendisi.
Seni seviyorum nunuşum. 🤍
Evet, bizce de.Çok sevecen değil mi sizce de?
Valla sende iyi ki buradaki herkesle tanışmışımVe iyiki var ❤️ hep bizimle ol @nunu cugumm 💋
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.