neler duydun bizlerlede paylaşırmısın ?Biz neler duyduk neler neler dbdjnsms.
Hayat be.neler duydun bizlerlede paylaşırmısın ?![]()
hayat o kadar monotonlaştıki anlamak mümkün değil beaHayat be.
Forumda olan kimse yaşayamıyor zaten hayatı.hayat o kadar monotonlaştıki anlamak mümkün değil bea
bundan 6 ay önce herşey güzeldi benide yaktı gitti ...Forumda olan kimse yaşayamıyor zaten hayatı.![]()
Başkasına yapıyorsa ayıp eder. ...@alcatraz yapıyormuş bunu![]()
geçen dedi ya kızlar istiyo gönderiyorum diye, biz istesek göndermezBaşkasına yapıyorsa ayıp eder. ...
@alcatrazgeçen dedi ya kızlar istiyo gönderiyorum diye, biz istesek göndermez![]()
Ee biz de senden beklıyorduk 🚬Serbest tabi. nudelerinizi gönül rahatlığıyla benimle paylaşabilirsiniz![]()
Bende sizinle paylaşırım ne var yani.Ee biz de senden beklıyorduk 🚬
Çaktırma bende anlamadım.nudeleşmek ne ki (çok mu safım yoksa bilmemek normal olmanın bir göstergesimi)
biraz zekamı kullanırsam nudella ile ilgili bişey olabilir diye düşünüyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.