Teşekkür ederim palamudum
Tesekkurler aslanimm 😁İyi ki doğmuşsun @Nobody 🤗
Nice muhteşem yaşlara..
Ahh bilmukabele çiçeğim. Bende iyi ki seni tanimisim iyi ki varsin 😘İyi ki doğdun çiçeğim, dostum, canım, en iyi en eskimeyen arkadaşım, yoldaşım, sırdaşım, kardeşim, minnoşum, dağıldığımda toplayanım zor günümde yanımda olanım
İyi ki yoluma çıktın, hiç pişman etmedin varlığına teşekkür ederim ❤️
Teşekkür ederim @Beatrice :)Doğum günün kutlu olsun Cemal :)
Sagol @Fluffy mmAdmin olarak doğmuş vazife adamı 💋💋💋💋💋 iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun
Hep birlikteeeGüzel yaşlara Nobody bey
Bilmukabele sevgili @nunu 🤗![]()
Bu yıl gönlünden geçen dileklerin seni bulduğu bir yıl olsun.
Sağlıkla,huzurla nice mutlu yaşlara 🙋🏻♀️🌸
Tesekkurler sevgili @SadeDoğum günün kutlu olsunnn..
Etmem mi cibil cibil hepsiii![]()
Partiye çıplak garsonlar organize ettin mi 😛
Karsiliksiz istiyorum ben bedelsizzzBişey istiyorsan bedelini ödeyeceksin 😛
Tesekkur ederim sevgili sureyya hanimcimmHele hele.
Teknik adminimiz mi dogmus bugün bilmem kac sene evvel?
Mutlu yillar Nobody beycigim.
Her sey o güzel gönlünüzce olsun.
Guzel dileklerin icin teşekkür ederim sevgili @Rayiha hep birlikte daha guzel yillara 🤗Gitarının teli kopmasın,sesin hiç kısılmasın, şarkılar sensiz kalmasın,moralin hiç bozulmasın, sağlığın hep yerinde olsun,bu yaşın güzellikler getirsin iyi ki doğdun Nobody...
Teşekkür ederim @Lavinia hanimmm 🤗İyiki doğdunn
Evett bayildimmmm hediyenee daha iyisi olamazdi iyi ki varsin 😘Bizzat hediyeni ulaştırdım. Buradanda süslü kelimemi sıralayım.
Güzel bir yıl diliyorum @Nobody
-bu kadar-
![]()
Partiye çıplak garsonlar organize ettin mi 😛
Sİmdi aslana üflemek yakismaz kukreyerek sondurelimm jdjdDogum günün kutlu olsun Yakisikli : )
Sen yas aldikca , ben seni tanidikca daha cok seviyorum ..
Umarim bu sene bana daha cok zaman ayirirsin : P
( kendimi de nasil kattiysam bu olaya 😂😅 )
Yoksa pastani calarim : ))
üflee hadi ..
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.