erkege tiklamak mi para kazandiriyo?Daha çok tıklanıp daha çok para kazandırıyor muş adsf
Şuan bu konuya girdin hatta ve hatta yorum yaptın.. Kim kazandı ? Forum .. Forum nasıl kazandı? Adsense.. Adsense naptı? Süreyya hanımdan korkuyorum dedi.. Süreyya hanım naptı? Galiba bana patlıycak.. Ama ben napıyorum? Çıkıyorum konudan... Eyv sfgsdgerkege tiklamak mi para kazandiriyo?
Severler öyle şeyleriKadınların işsizliği. Yapacak bir şey bulamayınca sarıyorlar
Gurme işte :))))))Trip atmaya çalışan kadının erkeğin mal mal bakması üzerine bize ve foruma sarması
Ya da
Sevgilisinden ayrılan kadının klasik erkeği gömme refleksi
Yok kiManitolara kızma günü
Aman boş ver olsa kızdırıyor zatenYok ki
Benden anca sonradan gürme olurGurme işte :))))))
Allah gurdürsünBenden anca sonradan gürme olur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.