Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Katılım
9 Ocak 2020
Mesajlar
44,013
Çözümler
4
Tepki puanı
12,710
Puanları
113
Konum
.
Cinsiyet
Kadın
Break It All The History of Rock in Latin America (2020) – IMDb: 7.7

Break It All The History of Rock in Latin America konusu
: Latin Amerika’da rock müziğinin gelişimini anlatan belgesel şeklindeki dizide felaketler ve uyuşmazlıklar konu alınmıştır. 50 yıllık bir geçmişi anlatan dizi Soda Stereo, Cafe Tacvba ve Aterciopelados gibi isimler yer vermiştir.


- Her Mother's Killer (2020) – IMDb: 7.6

Her Mother's Killer konusu
: Mesleği siyasi stratejiler üretmek olan bir kadın, annesinin öldürülmesinden 30 yıl sonra, onu öldüren Kolombiyalı başkan adayının hayatını mahvetmek için hesapladığı planı başlatır.

- El Desorden Que Dejas (2020) – IMDb: 6.8

El Desorden Que Dejas konusu
: Kocasıyla sorunlar yaşayan Raquel evliliğini kurtarmak için German’ın memleketi olan Galiçya’da bir kasabaya taşınır. Edebiyat öğretmeni Raquel bir lisede çalışmaya başlar. Raquel okula başlamadan 3 hafta önce okulda bir cinayet işlenmiştir. Bunu bir türlü aklından çıkaramayan genç kadın bu durumu takıntı haline getirir ve kendi hayatı için endişelenmeye başlar.


- White Lines (2020) – IMDb: 6.6

White Lines konusu
: Yıllar önce Ibız’d kaybolan ünlü bir DJ olan erkek kardeşinin gizemli ölümünü çözmeye çalışan kadının hikayesini konu alır.

- El Cid (2020) – IMDb: 6.2

El Cid konusu
: Başrolünde La Casa de Papel dizisinden tanıdığımız Denver karakteri ile Jaime Lorente’nin oturduğu dizide 11 yüzyılda yaşayan El Cid lakaplı komutan Rodrigo Diz de Vivar’ın hikayesi anlatılır.

- Patria (2020) – IMDb: 8.2

Patria konusu
: Basklar ve İspanyollar arasındaki çatışmanın izlerini insanların üzerinden işleyen Patria dizisi Fernando Aramburu’nun aynı adlı romanın uyarlanmıştır.

- Monarca (2019) – IMDb: 8.0

Monarca konusu
: Ana Maria ailesinden ayrılmış çok uzaklarda yaşamaktadır. Meksika’da babasının hüküm sürdüğü tekila imparatorluğunun yolsuzluk ve sırlar içinde çökme tehlikesine karşın 20 yıl sonra Meksika’ya döner ve tüm kontrolü ele alır.

- La Casa de Las Flores (2018 - ) – IMDb: 7.7

La Casa de Las Flores konusu
: Çiçekçi dükkanı işleten bir ailenin yaşadıkları anlatılmaktadır. Dışarıdan bakılınca aile üyeleri her ne kadar sıkı bağlarla birbirine bağlanmış gözükse de içerisinde birçok sır barındırmaktadır.

- Elite (2018 - ) – IMDb: 7.6

Elite konusu
: Netflix’in en popüler dizilerinden biri olan ve muhteşem bir izleyici kitlesine ulaşan Elite dizisi İspanyol yapımı olup hikayesinde işçi sınıfından 3 gencin ülkenin en seçkin okuluna gitmeleriyle başlayan olayları anlatıyor.

- La Catedral del Mar (2018) – IMDb: 7.5

La Catedral del Mar konusu
: 14. yüzyılda geçen dizide feodal sistem ve derebeylikler konu alınmıştır. Belgesel tadında plan dizi bizlere tarihi anlatırken aynı zamanda Barselona’da bulunan Santa Maria del Mar kilisesinin de yapım aşımı da gösterilmektedir.

- El Chapo (2017 - ) – IMDb: 7.8

El Chapo konusu
: Suç dünyasının azılı isimlerinden olan Joaquin Guzman’ın hayatı anlatılmaktadır.

- Paquita Salas (2016 - ) – IMDb: 8.0

Paquita Salas konusu
: 90’lı yıllarda menajerlik yapan ve artık zamanı geçen bir kadının hikayesinin anlatıldığı dizi komedi dolu sahneleri ve IMDb’de aldığı 8.0’lık yüksek puanla dikkat çekiyor.

- Vis A Vis (2015 – 2019) – IMDb: 8.3

Vis A Vis konusu
: Netflix hapishane dizilerinden biri olan ve internet dizileri arasında en çok izlenen yapımlar arasına giren Vis A Vis 4 sezon boyunca yayınlandı. Macarena adlı genç bir kadının dostları ve düşmanları ile birlikte yeni bir hapishaneye taşınmalarıyla başlayan hikayeler dizinin konusunu oluşturuyor.

- La Casa De Papel (2017 - ) – IMDb: 8.4

La Casa De Papel konusu
: Ülkemizde en çok izlenen yabancı diziler listesinde de yer verdiğimiz La Casa De Papel Netflix İspanyol dizileri arasında da en tepede yer alıyor. Yönetmenliğini Alex Pina’nın yaptığı oyuncu kadrosunda ise Ursula Corbero, Alvaro Morte ve Pedro Alonso gibi İspanyol sinemasının başarılı aktörlerini barındıran dizide aksiyon ve macera dolu bir soygun olayı anlatılıyor.

- La Niña (2016) – IMDb: 8.7

La Niña konusu
: Gerillanın bir parçası olan kadın şehirde daha iyi bir yaşam arayışına girer. Genç kadının tek hayali tıp okumaktır ancak yasadışı grupların üyesi olmak beraberinde çeşitli sonuçlar doğurur.

- Club de Cuervos (2015 - ) – IMDb: 8.2

Club de Cuervos konusu
: Netflix’te yayınlanan ilk İspanyolca dizidir. Futbolu konu edilen dizi komedi türündedir. İki genç adam babalarını kaybetmiştir ve kendilerine miras olarak Club de Cuervos adındaki futbol kulübü kalır. Genç kardeşlerin artık hayattaki amacı bu kulübü üst sıralara taşımaktır.
 

pumpkin

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Katılım
7 May 2020
Mesajlar
10,113
Tepki puanı
2,225
Puanları
113
Konum
Kreş
Cinsiyet
Kadın
vis a vis zulemaya bayılmıştım, sonra lcdp'de de gördük rahatladık :honk: %3 de güzel
 
Üst Alt