Hadi iş görüşmesi anladık da, kız isteme nerden çıktı yahu 😀
Sana kız istemek bizden sorulur: ) yok kendi başına: )
Beni bilirsin gayet uyumluyumdur itiraz etmem 😀Sana kız istemek bizden sorulur: ) yok kendi başına: )
Çok teşekkür ederim @Chen güzel dileklerin için :)Kalbinin km'si sıfırlandıysa yeni maceralar sığdır @Nepenthe hayat varla yok arasi ,bir nefes alış miktarı kadar dahi yaşamak garantimiz yok ve yaşanacak çok şey var elinden gelenin en iyisini yaşa Allah şifa versin. Kalbini,kalbine layık olanla doldurmani temenni ederim
Eyvallah Frenk çok sağolasınsağ salim aramıza döndüğün için memnunum.
bol sağlık bol huzurlu bir ömür önünde inşallah
Cok teşekürler kübo, şuan gayet iyiyim herşey yolundaHadi cook gecmis olsun, nasilsin?
Bu 80.000 ağır bakimdi :)
Nakit yoktu kardeşim ben yine gelicem kebap ve muz getiririmBu 80.000 ağır bakimdi :)
Muz niye getirmedin hastaya muz illa ki gider yani :)))
Bunu duyduk ya getirmiş kadar oldun 😀Nakit yoktu kardeşim ben yine gelicem kebap ve muz getiririm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.