Hatira gibi nunum.Sen gezerken alıyorsun çok mantıklı hediyelik gibi yani ben nerde görürsem ldkfjg
Hatira gibi nunum.Sen gezerken alıyorsun çok mantıklı hediyelik gibi yani ben nerde görürsem ldkfjg
Magnette güzel gezdiğin yerlerden almak içinHatira gibi nunum.

Dogru ama yapistirabilecegim zemin yok.Magnette güzel gezdiğin yerlerden almak için![]()
Bizim annemle tesellimiz köyde ki ev,şey diyoruz, olsun köye götürürüz asdf Allahtan köyde bi evimiz var yoksa ne yapardık asdfasdvallah bırakasımda yok dolaba raf lazım sığmıyorlar![]()
Yanina geldigimde annenle oturup dedikodunu edecegim.Bizim annemle tesellimiz köyde ki ev,şey diyoruz, olsun köye götürürüz asdf Allahtan köyde bi evimiz var yoksa ne yapardık asdfasd
buzdolabı ahşap dolap içinde mi sizde mikrodalga fırına bile yapışıyorDogru ama yapistirabilecegim zemin yok.
bende yok vallah yer ayarlamam lazımBizim annemle tesellimiz köyde ki ev,şey diyoruz, olsun köye götürürüz asdf Allahtan köyde bi evimiz var yoksa ne yapardık asdfasd
Aynen öyle nunum.buzdolabı ahşap dolap içinde mi sizde mikrodalga fırına bile yapışıyor![]()
benim buz dolabının durumu içler acısı sürim lkdmnfgdkl beni kurtarın der dile gelseAynen öyle nunum.
Mikrodalga da büzük kadar ya kac tane yapisir ki?
Derin dondurucu camasir makinasi kurutucuya felan da, koca koca halloween stickerleri yapistirdim hahaha.dddd
Biz de böyleyiz :)benim buz dolabının durumu içler acısı sürim lkdmnfgdkl beni kurtarın der dile gelse
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.