Anladım anladım LEBLEBI kelimesine tekabül eden sayıları yazdığını da anladım
Ama üşenmeyip görselleştirmen 🚬
Anladım anladım LEBLEBI kelimesine tekabül eden sayıları yazdığını da anladım
Evet senin anladığını, anladım bende.Anladım anladım LEBLEBI kelimesine tekabül eden sayıları yazdığını da anladım
Ama üşenmeyip görselleştirmen 🚬
Bazen zorlasan da anlamamEvet senin anladığını, anladım bende.
Üşenmemek gerekiyor bazen. Sen para saymaya üşeniyorsun ama olsun. 🙂
Önce herkes vizesini alsın.@-a- yalnız gezmek istiyor arkadaşlar kimseyi peşinden sürüklemek istemiyor ok. :)))
Seni başkan yapmıcazzzzÖnce herkes vizesini alsın.
Tobb başkanı seçildi zaten dün, ben aday değildim.Seni başkan yapmıcazzzz
Yeşil pasaport olmaz mı ?.)Önce herkes vizesini alsın.
Yeşilin yeşil ışık olmadığı yerlerde var :)Yeşil pasaport olmaz mı ?.)
Bir soru sor bin ah işit .)))))Yeşilin yeşil ışık olmadığı yerlerde var :)
Maalesef ülkemizin böyle bir sorunu var, sanırım sizde yeşil var.
Yanlış anlamayın ama bunun "benim düşünceme" göre sınırlandırılması gerekiyor artık. :)
--
Yani demek istediğim belli bir süre kamu görevi yapan herkese bu yeşil pasaportun verilmesi mantıklı değil gelmiyor bana. Çünkü hayatında hiçbir zaman yurtdışına çıkmamış veya çıkmayacak olan veya yılda bir defa çıkacak olan kişi veya kişilere sınırsız vize hakkı sunulması çok saçma.
Öte yandan iş yapmak için aylarca vize bekleyen, bir haftalık, bir aylık, üç aylık şansı varsa bir kaç yıllık vize alabiliyor ihracat yapan firma çalışanları.
Evet 5 yıl önce ihracat yapan firmalara da yeşil pasaport verilmeye başlandı ama çok kısıtlı bir sayıda veriliyor ve devletin yeşil pasaportta belli bir kotası var. Bu kota gereksiz pasaport sahibi veya hak verilmiş kişiler.
Bunların yerine daha fazla ihtiyacı olan vatandaşlara verilmesi mantıklı gibi geliyor bana.
Bende yeşil var ama vize alamadığı için ülkenin gayri safi milli hasılasına destek olmak isteyip vize sorunundan dolayı desteğini gerekli düzeyde gösteremeyen çok sayıda vatandaş var.
🙂
Kusura bakmayın biraz öyle oldu.Bir soru sor bin ah işit .)))))
Kısmen haklısınız evet.
Estağfurullah, sen fikrini beyan ettin ve gayet anlaşılır ifade ettin. Senede bir olmasa da 2 yıl da bir çıkıyorum çok görme ahah.Kusura bakmayın biraz öyle oldu.
Evet tamamen haklı değilim, kısmen söylediklerimde haklı olduğumu düşünüyorum. Maksadım farklıydı, anlamanızdan memnum oldum. : )
Mesela şöyle olsa kesinlikle daha mantıklı olur.Estağfurullah, sen fikrini beyan ettin ve gayet anlaşılır ifade ettin. Senede bir olmasa da 2 yıl da bir çıkıyorum çok görme ahah.
Bak bu çok iyi bir fikir :)Mesela şöyle olsa kesinlikle daha mantıklı olur.
Yeşiileri ticari faaliyet yürütecek vatandaşlara verseler ve memurlar yurtdışına gideceği zaman vize ihtiyacı olduğunda “vize ücretlerini” devletin yeşil pasaport verdiği firmalar ödese daha güzel bir sonuç olmaz mı?
Kazan - Kazan ☺️
iran a gidebilirsin. hemen yanında.😁😁Biz de daha yanımızdaki ülkelere gidemeyek...
O öyle değil işte 😁 karadan kapalı yollar 😏 geçici olarak olsa bileiran a gidebilirsin. hemen yanında.😁😁
Hxkshslfjsldjsls ben buna niye bu kadar güldüm bilmiyorum. Ya da vazgeçtim biliyorum 🥲
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.