Kurnazın yanındaysam çok
Duvarı yeri vs lkjsaşdBen de elimde son model profesyonel fotoğraf makinamla foto çekiyorum duvarı yeri vs.
Ne var komik miiDuvarı yeri vs lkjsaşd
Hayır çok duygusal sadece 🥹Ne var komik mii((
Zor bir geceydi… 🚬Hayır çok duygusal sadece 🥹
Sen okula mı gidiyorsun, yaşın kaç ki diyecektim de belki de öğretmensindir diye düşündüm sonradan.Ben de geçen sene bir gün okulun tatil olduğunu unutup o karda kışta erkenden sıcacık yatağımdan kalkıp hazırlanıp yağmurlu fırtınalı havada okula kadar gitmiştim, tatil olduğu anca o zaman aklıma geldi ve geri dönüp üstümü başımı çıkarıp geri yattım 🤣
Hıhım 15 yıldır öğretmen olarak okula gidiyorum 🤣Sen okula mı gidiyorsun, yaşın kaç ki diyecektim de belki de öğretmensindir diye düşündüm sonradan.
Sen okula mı gidiyorsun, yaşın kaç ki diyecektim de belki de öğretmensindir diye düşündüm sonradan.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.