Niye ağzı açık okumuş anlamadım
Onu yazan erkekte olabilir nerden biliyosun.İşte kadın milleti olağan bir durumu bile gözünde devasallaştırıyor
Sonra istediği olmayınca biz mutsuz ediyor oluyoruz
Sizin istekleriniz çok dengelide sanki😅
Onu yazan erkekte olabilir nerden biliyosun.![]()
Ne yaşıyorsun sen @Neşe Palamudu 😅
Ben de sokak ortasında terk edildikten sonra ağlamıştım. Adamın biri geldi yanıma neyin var delikanlı noldu yardım edeyim dedi. Kız arkadaşım terk etti dedim.sokak ortasında ağlattığı gün bitirecektik o ilişkiyi 🚬
Ben de sokak ortasında terk edildikten sonra ağlamıştım. Adamın biri geldi yanıma neyin var delikanlı noldu yardım edeyim dedi. Kız arkadaşım terk etti dedim.
Boş işlerle uğraşma eşşeek kadar adamsın git sigortalı bi iş bul çalış deyip tersleyip gitmişti.
Eve geldim yorganı üstüne çektim yatakta daha çok ağladım
Ah be seninki de kötüymüş ama en azından bitirmiş bana da bi teyze gelip boşver kızım değmez kendini bu hale sokma demişti ama ben gözyaşlarımı silip o ilişkiye devam ettim teyze haklı çıktı 🚬
Bi kadını bi kere ağlatan erkekten olmaz :)
Haklısın :)Yani hiçbir erkekten :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.