Sunucuda bir serçe goruyordum da hiç taş atmadım (: nasılsın iyimisin dostBen her yerde Serçe yim efendim.
Sunucuda bir serçe goruyordum da hiç taş atmadım (: nasılsın iyimisin dostBen her yerde Serçe yim efendim.
Evet iyiyim peki sen nasılsın ?Sunucuda bir serçe goruyordum da hiç taş atmadım (: nasılsın iyimisin dost
Sen kimdin (: Kıbrıs filan biliyonda
Geneline cyprus deniyor Kıbrıs da ben ( Türkçesini yazmadım havalı olsun diyeCyprus yazmışsın hocam, Kıbrıs degilmiydi?
Geneline cyprus deniyor Kıbrıs da ben ( Türkçesini yazmadım havalı olsun diyedayiogli
(: Ben onu unutmuştum doğrudur uykusuz bu kadar oluyorBen şahsen ordan anladım, @Serçe hanım i bilemem :))
Ben biliyorum oralı olduğunu.Ben şahsen ordan anladım, @Serçe hanım i bilemem :))
Esrarengizi seçen bir hanım kızımız daha (:Ben biliyorum oralı olduğunu.
Hayır geçen de dedim ya ilk chate başladığım da seninle de genelde sohbet etmiştik. Hatırlıyorum yani seni. Sonrasında epey uzak durdun girmedin sohbete kayboldun gittinEsrarengizi seçen bir hanım kızımız daha (:
Evet şimdi hatırladım (: tamam sende mi burdaydin gelisdirmsisin kendini (:Hayır geçen de dedim ya ilk chate başladığım da seninle de genelde sohbet etmiştik. Hatırlıyorum yani seni. Sonrasında epey uzak durdun girmedin sohbete kayboldun gittin
Ben o chatte olmadan önce 4 sene forumda takıldım başka bir yerde yabancı olmadım hiç forum kültürüne :))Evet şimdi hatırladım (: tamam sende mi burdaydin gelisdirmsisin kendini (:
ben çok istiyorum papua yeni gineye gitmeyi...Papau Yeni gineye mi gitsek ne masraf az maaş iyi.
(. İsinlanmayi bulamam ki şimdi senin için hemen (: üzgünümben çok istiyorum papua yeni gineye gitmeyi...
ama çooooookkkkk uzak......... kim kalkıp gidicek şimdi .s.s
bulunca mention at o zaman ne diyimm(. İsinlanmayi bulamam ki şimdi senin için hemen (: üzgünüm
Bulursam atarım (:bulunca mention at o zaman ne diyimm((((
(: Ne den be gipris agsani nedir bilin sen sonracima çingene derler bize gonusursak (: abim
Yazarak değil ya(: Ne den be gipris agsani nedir bilin sen sonracima çingene derler bize gonusursak (: abim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.