Kötü tarafından bakınca öyleler 😛 iyilerinide seven çıkmaz 😛hani şu bahsettiğin zenginlik 😛Bomboş içi.
Şeytanin bile bir hissiyati var.
Bunlarin yok.
Insan aciyor..
sevenleri cikiyor..iyi mi kötü mü olduklari önemsiz o an..tam da o zenginlikli insan onlari severKötü tarafından bakınca öyleler 😛 iyilerinide seven çıkmaz 😛hani şu bahsettiğin zenginlik 😛
Dinamikcim...Kötü tarafından bakınca öyleler 😛 iyilerinide seven çıkmaz 😛hani şu bahsettiğin zenginlik 😛
Alcan dövcen dövcen evercen çevercen kürekle dövcen beynine ağır şiddet uygulucan bıraksın acıtasyonu bencilliği
![]()
Vatandasliktan cikarilsinlar
Cok gaddar konustuk.pİnsanlıktan muaf olsunlar
Ömür yer yer gene doymaz mezarına gelse çiçekleri yolar
Farkedildiği gibi ivedi hayattan çıkarılması gereken insan tipi
Ay rahatladım Geçti hayatımdan böyle insansılarCok gaddar konustuk.p
Sen iste çiçekte kusarız lkdjnmfgKonu da narsist insanlara kan kusturmuslarr
![]()
Yorumlari okuyunca narsistlere uzulmedim degil 😁Sen iste çiçekte kusarız lkdjnmfg
İyi görünümlü şeytan onlar üzülmeye deymezYorumlari okuyunca narsistlere uzulmedim degil 😁
Sana sarki armagan edelim mi..cok tatli teknik admin?Konu da narsist insanlara kan kusturmuslarr
![]()
Hic suphesizİyi görünümlü şeytan onlar üzülmeye deymez![]()
Bekliyorummm o zamanSana sarki armagan edelim mi..cok tatli teknik admin?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.