nagihan ve rasim ozan ilişkisi

Psinoza

Gümüş Üye
siyasi paylaşım değildir.

malumunuz epey oldu ayrılıkları. rasim boşandıktan sonra kendisinden 20 yaş küçük biriyle evlendi ve şuan maphus damında.. bence ikonik bir çiftti.
nagehan alçı hoş, zarif bir kadın. profesyonel makyaj tekniklerine hakimiyeti, olduğundan daha güzel görünmesini de sağlıyor. dizilerde gece yatağa pür makyaj giren oyuncular gibi. pelin patu gibi onuda izlerken söylediklerinden ziyade güzel yüz hatlarına odaklandığımdan ne dediklerini hep kaçırıyorum...

rasim ozan kütahyalı boylu poslu, yüzü orantılı ve maskülen hatlı bir arkadaş. kaptan mağara adamı imajından ve bunu bütünleyen davranışlarından hiç vazgeçmemesi onların da alıcısı olduğunu gösteriyor.

şimdi elinize vicdanınıza koyun ve söyleyin. bu ikiliyi biraz tanıyorsanız, tıynetlerini, ruhsal yapılarını biraz biliyorsanız, birbirleriyle veya başkasıyla sağlıklı ilişki yürütebileceklerini düşünebilir misiniz?

Biggie

Özel Üye
rok büyük troll ama tam bir dalyarak.
nagihan ise her erkeğin arzulayacağı bir hanım. pelin batu da nitekim nezdimde çekici bir hanımdır. sorunuza cevap olmamış olabilir ama belirtmek istedim. sevgiler.

Psinoza

Gümüş Üye
pelin patu fena bir şey...
şu hayatta iki tarihçi kadın çekici gelmiştir, biri o ise diğeri ben de kalsın....

Run

Gümüş Üye
Nagihan hanımı çekici, yırtıcı, azgın bulan sadece ben olamam..
ROK kahvede bulunan yancılar gibi, ya da kumarcıların içinde oturan sinyalci tayfadan. Hiçbir şey yapmadan yolunu bulma peşinde.

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
İki kalitesizin birbirini bulması.

Üst Alt