buldum canım... erkekle bir de ohoahah
Ekli dosyayı görüntüle 19163
köyden pekmez yollamışlar... malum performansa iyi geliyormuş diyolar.Komidinin üstünde ki 1 buçuk litrelik kola mı yoksa ben mi yanlış görüyorum 😀
darı başa gelirse kargalarda üşüşür suricim... sevmedim bu işi..Darisi basina psicim.
HAkettigimizle mi?darı başa gelirse kargalarda üşüşür suricim... sevmedim bu işi..
hakkettiğimizle sınanalım...
ne boksak o boka layık bir sinek konacak...HAkettigimizle mi?
O nasil olacak?
Nasil bi bok oldugumuza kim karar veriyo?ne boksak o boka layık bir sinek konacak... ndjd
ya işte iyiysen iyi, kötüysen kötü alla alla.
kimse karar vermiyor. bu bir temenni, dilek.Nasil bi bok oldugumuza kim karar veriyo?
Bilio musun?kimse karar vermiyor. bu bir temenni, dilek.
insan ne olduğunu bilmeli.
bilirim elbette. kendini bilmeyen insan şuursuzdur.Bilio musun?
Nasil biliyorsun?bilirim elbette. kendini bilmeyen insan şuursuzdur.
Çok gaddarsın çocuğa düşünme fırsatı ver ddSEri cevap lütfen @Psinoza
Olmaz..seri olacak..kendini biliyorsa tabiiÇok gaddarsın çocuğa düşünme fırsatı ver dd
Bence destan yazıyor ondan uzadı bu kadar yoksa hazır cevaptır 😂Olmaz..seri olacak..kendini biliyorsa tabii
insanı kamilim...maneviyatım epey yüksektir.Nasil biliyorsun?
yok be. runla konusuyordum.Bence destan yazıyor ondan uzadı bu kadar yoksa hazır cevaptır 😂
MEsela?insanı kamilim...maneviyatım epey yüksektir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.