Ayy bu konu ne zaman açıldı ben yeni görüyorum 🫤 diğer konu derken diğer forumu soyluyorsun sanmıştım haha burdan da mutlu yıllar bebekim 😘
Senin tek beneğin ben değil miyim? RezaletttttAyy bu konu ne zaman açıldı ben yeni görüyorum 🫤 diğer konu derken diğer forumu soyluyorsun sanmıştım haha burdan da mutlu yıllar bebekim 😘
Bay psi bayan da sensin bebeğim 😘😁Senin tek beneğin ben değil miyim? Rezalettttt
burayı atlamayalım lütfen... bol bol kutlayalım... 🎂Yalancı @Psinoza bir yasıma girdim dedin 2 kere girmişsin.... 2 yaş atlamış 2 konu başlığı var
Mutlu yıllar dilerim canımburayı atlamayalım lütfen... bol bol kutlayalım... 🎂
teşekkür ederim abi.Mutlu yıllar dilerim canım
dileklerin değil gündelik ekmeğimizin peşindeyiz...Daha önceki doğum gününde dilenen dileklerin hangisi gerçek oldu iyi ki dogdun
bir başka üyenin dogumuna dek kutlayalım...Bu konu kapanmadı mi hala 🤦🏻
Sırada ben varım 😁bir başka üyenin dogumuna dek kutlayalım...
taam.. 40 gün kutlarız artık ;pSırada ben varım 😁
Hakkımdır...💃🏻💃🏻💅🏻taam.. 40 gün kutlarız artık ;p
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.