Ben daha modern aydın bir insan olduğunu düşünmüştüm. Boş ver ya tartışmiycim 😛Sen genel olarak sürekli evlenilmez kadınlarla uğraşamam diyerek takılan birisin ya işte benim aklımda öyle kalmışsın ben sadece bu yorumu cevaplamıyorum gibi düşün
Aşk yok mok diye eleştiren kişide de çürüme olduğunu iddaa ediyorum
kişi kendinden bilir işi gibi
Kendiside sevemiyor gibi
hayat kadınlara güzel geçim sıkıntısı yok derken kadınları basite indirgiyorsun bundan sorunum
Kadın hiç bir şey yapmıyormuş gibi seni keşke baban doğursaydı dinamic
Kadınları gömmek modernizm mi olmuş BLOCKBen daha modern aydın bir insan olduğunu düşünmüştüm. Boş ver ya tartışmiycim 😛
Sanki daha çok erkekler mi yapıyor ben mi öyle denk geldimBirde evlilerin hep mutsuzmuş gibi , bekarlarında güya hep mutluymuş gibi yapması sıkmadı mı artık
Sanki daha çok erkekler mi yapıyor ben mi öyle denk geldim
Kadınlar zaman zaman bunalıp dert yanar sonra normale döner
Bir daha denk gelirsem neden diye soracağımDoğrudur efem genelde böyledir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.