Ögreteyim mi hakkat?Sevgili Süreyya, zamanın olduğunda zenginliği öğretecektin unutmadım 🤣
Mutlu kadın, mutlu erkek demezsin umarım. Evet, lütfen oralarda zenginlik nasıl bişey öğretir misin. Halen merak ediyorum 😄Ögreteyim mi hakkat?
En cok neyi merak ediosun?
Bakis acini cözmeye calisiyordum.Mutlu kadın, mutlu erkek demezsin umarım. Evet, lütfen oralarda zenginlik nasıl bişey öğretir misin. Halen merak ediyorum 😄
çok yanlıs bir düşünce yaHayat kadınlara güzel, geçim sıkıntıları yok. geçinmek gibi sorunun parçası olmayı başarıyorlar 😛 başarılı buluyorum kadınları 😁
Erkek sağlayıcı olduğu için kira, faturalar, alışveriş derdini düşünmüyorsunuz tabi 😛 yalan mı 😛çok yanlıs bir düşünce ya
Eskiden soylu insanlar bilgiye ulaşabiliyordu sevgili Süreyya . Günümüzde eğitime herkes ulaşabiliyor. Aman bu elmas gibi işlenmeler aşk, spiritüellik cart curt olunca insan kendisini topluma zor kazandırıyor . İngilterenin giydirdiği deli gömleği bizdeki benzeri tasavvuf😛 hiç öyle düşünmemiştim 😁 teşekkürler..Bakis acini cözmeye calisiyordum.
Cözdüm.
Zenginlik dedigim zaman, maddesel bir zenginlikten söz etmemis idim.
Madde her yerde aynidir.Bir albenisi yok.
Günümüzde cok önem atfedildiginden,hezeyanlarini anliyorum dinamikcim...hak da veriyorum.
Gelelim benim gibilerin anladigi zenginlige..
(Insan islenmemis bir elmastir.)
Bazilari da, elmas olarak islenir.Yasadigi tecrübeler, aldigi emosyonal veriler,egitim,empatiksel yetenekler,duygu derinlikler kisacasi cok yetenekli bu insanlari..eq su yüksek insan anlayabilir.
Zengin insan da, eqsu yüksek olandir.
Genelde "elmas" insan geri planda durur, ya da derinlerde.
Zengin olan onu kesfeder ya da derinlerine iner.
Haklisin.Ama bilgiyi oturtmak da var.Eskiden soylu insanlar bilgiye ulaşabiliyordu sevgili Süreyya . Günümüzde eğitime herkes ulaşabiliyor.
o saydiklarin icsel monologlar zaten.Aman bu elmas gibi işlenmeler aşk, spiritüellik cart curt olunca insan kendisini topluma zor kazandırıyor .
Tasavvuf farkli bir boyut ya.İngilterenin giydirdiği deli gömleği bizdeki benzeri tasavvuf😛 hiç öyle düşünmemiştim 😁 teşekkürler..
çok dar bir açıdan bakıyorsunErkek sağlayıcı olduğu için kira, faturalar, alışveriş derdini düşünmüyorsunuz tabi 😛 yalan mı 😛
aklındakileri söyleyip aydınlatır mısın . Yine ben nasıl yanlış anlıyorum .😛 çocuk da yapın kariyer de 🤣çok dar bir açıdan bakıyorsun
Çocuğu sen doğur o zaman diyesi geliyor insanın
KAdın erkediğin yaratılışını kabul etmedikçe mutlu olamazaklındakileri söyleyip aydınlatır mısın . Yine ben nasıl yanlış anlıyorum .😛 çocuk da yapın kariyer de 🤣
Ben ne dedim de böyle gerildin aceba. Ben kadın ev geçindirsin demiyorum ki 😛 daha geniş bakmama yardım edeceğini düşünmüştüm. 😁 eşini saklayan baskıcı erkekten bahsediyorsun sanırım.Öylesi ne giydiğine bile karışır 😛KAdın erkediğin yaratılışını kabul etmedikçe mutlu olamaz
erkek içinde aynısı geçerli
Erkekten kadın gibi davranmasını bekliyorsun kadında S@kli bayan olsun istiyorsun
o iş öyle olmuyor diyorum özeti bu
tırnağınada oje sür ev geçindirmek istemiyorsan yani yelpaze al yellen diyorum
gerdin beni
eşini kıskanan erkek veya kadın kıskanabilir ama %100 kısıtlamamalı bu başkaBen ne dedim de böyle gerildin aceba. Ben kadın ev geçindirsin demiyorum ki 😛 daha geniş bakmama yardım edeceğini düşünmüştüm. 😁 eşini saklayan baskıcı erkekten bahsediyorsun sanırım.Öylesi ne giydiğine bile karışır 😛
Ben ortaya bir soru sordum. Bir kadının güvence için kocasından sürekli mal ve benzeri şeyler istemesi ne kadar doğru. 😛 ben de bu çürümeyi dürtüyorum benimle ne ilgisi var 😁eşini kıskanan erkek veya kadın kıskanabilir ama %100 kısıtlamamalı bu başka
Kadınları çok fazla gömüyorsun hani senide bir kadın doğurdu ya kolay değil diyorum kadın olmak
çook gençken erkek olmak kolay gelirdi bana şimdi sığ buluyorum diyorum
Sevgi yokmuş gibi davranıyorsun her şey çıkarmış paraymıs gibi bu çürüme senden başlıyor diyorum çünkü sende inancını kaybetmişsin
İyi insanlarda var gönülden seven değer veren çaba gösteren Delirttin beni![]()
Sen genel olarak sürekli evlenilmez kadınlarla uğraşamam diyerek takılan birisin ya işte benim aklımda öyle kalmışsın ben sadece bu yorumu cevaplamıyorum gibi düşünBen ortaya bir soru sordum. Bir kadının güvence için kocasından sürekli mal ve benzeri şeyler istemesi ne kadar doğru. 😛 ben de bu çürümeyi dürtüyorum benimle ne ilgisi var 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.