Tamam insaAllah 🤲Yapınca bi at bakalım nasıl yapmışsın
Tamam insaAllah 🤲Yapınca bi at bakalım nasıl yapmışsın
MaşallahTeşekkürler canım , sen Antep kızıysan bende geliniyim 😜😄
sen nasl bişisin ustaa yaaaa ellerine saglık valla harika görünüyorKafa poğaçalar..
Hani köpük helvayı bilir misiniz? Onun bir dokusu vardır sanki hava ile dolmuş gibi? Yemin ediyorum bir poğaçanın, hamurun böyle bir dokusu olabileceğini tahmin edemezdim. Kendime inanamıyorum anasını satiyim. Manyak mayalandı. İnanılmaz oldu ahahaha
Ekli dosyayı görüntüle 16587
Ekli dosyayı görüntüle 16588
Ekli dosyayı görüntüle 16589
Ekli dosyayı görüntüle 16590
Ekli dosyayı görüntüle 16591
Ekli dosyayı görüntüle 16592
Kafa poğaçalar..
Hani köpük helvayı bilir misiniz? Onun bir dokusu vardır sanki hava ile dolmuş gibi? Yemin ediyorum bir poğaçanın, hamurun böyle bir dokusu olabileceğini tahmin edemezdim. Kendime inanamıyorum anasını satiyim. Manyak mayalandı. İnanılmaz oldu ahahaha
Ohaaa nazar gelsin zank diye değsin diye nazara meydan okuyor kabarmış bideKafa poğaçalar..
Ohaaa nazar gelsin zank diye değsin diye nazara meydan okuyor kabarmış bide
İhihihihhi kafalar aynı kaşar güzel erimiş amaSosisliye ne diyorsun? 😝 acaba benimle ayni düsüncedemisin?
İhihihihhi kafalar aynı kaşar güzel erimiş ama
Çüṣ desem? Ayip olurmu! Harika duruyor
Ohaaa nazar gelsin zank diye değsin diye nazara meydan okuyor kabarmış bide
@Eru YouTube de görüp yapmadığım poğaçayi senin sayende yapacağım ben bile bu seviyeye gelmedim yeni işin hayırlı olsun ahaha ellerine sağlık
Yapinca aticam söz veriyorum şefim :)Sen başarırsın, sen yaparsın, sana inanıyorum. Buraya foto bekliyorum <3 :d
Ooo eline sağlık 😊Kafa poğaçalar..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.