Sabahın köründe yine bir şeyler denemekteyim.
Sucuklu, havuçlu meyhane pilavı.
![]()
![]()
wow : )) eline saglik.
Teşekkür edeirm :)
koc cazibesi iste : ))
Her türlü kullanabilirsin.
Yemek yaparken rahatlayanlar listesini güncelleyelimBekarlık sultanlıkmış be Fluffy. :) Elimden böyle şeyler gelmese tam tersini düşünürdüm tabi o ayrı.
Yemek yapmak çok rahatlatıyor beni. Aşırı hoşuma gidiyor böyle ince ince uğraşmak malzemeleri hazırlamak falan. Hele bunu yaptım ve birine tattırdım ve o beğeniyor ya? İnanılmaz mutlu oluyorum haz alıyorum resmen.
@Eru kertenkele gölgesi ekledin mi? Müthiş görünüyor ellerine sağlık ❤️
Valla ben yemek yapmayı seviyorum yaYemek yaparken rahatlayanlar listesini güncelleyelim
@seda28 @nunu @Chen @Eru @Raison Detre
Var mı artıran? Meydan okuyacak babayiğit yok mu?
Valla ben yemek yapmayı seviyorum ya
Ramazana ne hazırlık yaptınız arkadaşlwr önerisi olan var mı sahur için pratik
6 7 tepsilik börek sarıp buzluğa salladım ben başkada bişe yapmadım
Canım köfte yapıyorlar Ramazan içinValla ben yemek yapmayı seviyorum ya
Ramazana ne hazırlık yaptınız arkadaşlwr önerisi olan var mı sahur için pratik
6 7 tepsilik börek sarıp buzluğa salladım ben başkada bişe yapmadım
Köfte mantıklı geldi bana hemen pişir tamam teşekkürCanım köfte yapıyorlar Ramazan için
Patlıcan kırmızı biber közlüyorlar. Turşu kurabilirsin. Hoşaflık malzeme alabilirsin tavuk haşlayıp didikleyebilirsin acil pilav üzeri için aklıma gelenler bunlar
Eleştirmeyi karşiim kuru fasulye yap da resmini atDeğişik geldi başlık... Mutfakta aşçıyım yatak'da kürekçi... Salonda pideci.. Ara katta sucu gibi
@Eru , sen neler yaptin bugün : )
Rica ederim canım. Hamur yoğurup atan da var tekrar yoğurmakla ve bulaşikla uğraşmak istemeyen için çıkartıp bekletiyorsun, mayalanıyor istediğimi yaparsın.Köfte mantıklı geldi bana hemen pişir tamam teşekkür
iyi olur mu hiç denemedim hamur tok tutmuyor çok tercih eder miyim bilemedim ama köfte işine el atcam ^^Rica ederim canım. Hamur yoğurup atan da var tekrar yoğurmakla ve bulaşikla uğraşmak istemeyen için çıkartıp bekletiyorsun, mayalanıyor istediğimi yaparsın.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.