mustafa sarıgül

Psinoza

Altın Üye
doğrusu komik ama bir o kadar itici bir herif. nitekim ülkedeki kirli işler sarmalının bir ucuda ona dokunuyor...
yinede ikonik bir karakter. ama mesela bir kamer genç olamaz asla. en son korumasıyla basıldı dedikodularını erzincan tulum peyniri ile savuşturdu...
sanırım özgür özel'in kurmuş olduğu yeni yol partisine geçenlerden. enteresan bir tipitip... bir zamanlar 'çare sarıgül' diye otoyolları dahil yazılmadık yer bırakmayanların başları göğe erdi mi mesela?

baykal ile olan atışması...

Xasthur

Yönetici
Bu adami cocukken izledigim su reklamda donusen seye benzetiyorum;

Alavarez

Bronz Üye
Hiç unutmuyorum malum videosu kız kıza tatildeyken denk gelmişti. Plajda arkadaşıma izlettiğimde yorumu "bunun totosu niye kırışmış böyle ya" olmuştu dkdjdjjf O kadar şeyin içinde buna mı takıldın dkfmdkd

Psinoza

Altın Üye
Hiç unutmuyorum malum videosu kız kıza tatildeyken denk gelmişti. Plajda arkadaşıma izlettiğimde yorumu "bunun totosu niye kırışmış böyle ya" olmuştu dkdjdjjf O kadar şeyin içinde buna mı takıldın dkfmdkd
malum videosuna ben bile denk gelmedim...
link var mı cnm...

Run

mahşerin beşinci atlısı
Gümüş Üye
Bu da ülkeyi soyanlardan, ama işte bazı dengesiz hareketleri ile sevimli görünüyor. Oğlu ile birlikte hamuduyla kaldırdı parayı.
Yiyin efendiler yiyin, afiyet olsun.
Bana oğul karıdan iyi anlıyorlar ama :)

Garga

Altın Üye
Güvenliğine şaplak atıyordu en son hala siyasette olması ucuz insan olduğunu gösteriyor.. Nerede yeni parti açılsa hemen onun yalakalığını yapıyor omurgasız bir insan kişilik olarak, bu partisel değil insan olarak cidden bozuk bir karakter.. Sevenleri vardı ama onlar da artık aynı düşünüyorlar..

Egalite

Gümüş Üye
Her köprü altında çare Sarıgül diye aklımda kalmış

Üst Alt
🎧 DJ Paneli