multi acc.

Mephobia

Aporia
Bronz Üye
Türkçe 'si "çoklu hesap" tır. sadece online forumlar üzerinde değil, üyelik gerektiren bir çok platformda örneklerine rastlayabilirsiniz. orjinal hesabının dışında farklı bir çok persona ile oluşturulmuş hesaplar vardır. asıl hesabından giremediği entry veya yapamadığı davranışları; yan hesaplarıyla gizli bir şekilde içsel sıçıntı olarak orjinal hesapların üzerine boşaltabiliyorlar. Genel olarak ciddi ve büyük platformlarda yasaktır. örnek olarak r10 platformu baz alınabilir.

bu tipte kullanıcıların sanal alemi, reel alemden bağımsız olarak dizginleyebileceğine inandıkları ve bağlayıcı olmadıklarını düşündüklerinden dolayı böyle hırtlıklar yapabiliyorlar, üye olunan platforma göre de değişkenlik gösterebiliyor. ciddiyetsiz bir platformda normal karşılanabilirken, ticaret gibi ciddi platformlarda; "sidikli has bannned for koxp" diye nickinin altına "tag" olarakta yapıştırılabiliyor.

Alice

Platin Üye
Sen misin multi tanımayadık

forumtutkunu

Platin Üye
Ben çok banlandım hep goy goy yapmaktan . 😁 bu forumda barınabildim sanki 😁 multi hesabsız bile banlanabiliyorum. Çok yetenekliyim 😁

Son düzenleme:

ZeL

Bronz Üye
Ne gerek var

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
@Mephobia sen eskilerde kalmişsin chat ve forumlara rağbet vardı şimdilerde kimse sevgili yapmıyor . Forumlarda tartışma bile olmuyor bunlar olmayınca diğer nicklere gerek kalmıyor forum sahipleri bile uğramıyor )) rahat adamlar

İlginizi Çekebilecek Benzer Konular

Üst Alt