Mika raun estetik oncesi freak bir insandı ama vucudu yukardaki gibi komodo ejderi degildi. Yukarida ki elemanin bastan yaratilmasi lazim cunku vucudu insaat iscisi bir bireyinki ile ayni.Mika raun da yaptırdı hiç böyle durmuyor porselen bebek gibi
Gülmicem Gülmicem Gülmicem hayır hayırKucağa otursa kayar düşer böyle göt mü olur bu ne ya. Iykk hiç sevmedim
Kıskanmadık. Ucuza yaptırmış dedikbu arkadaşın da kıskanılacak tarafını bulan kızlara selam olsun
Kimseye eyvallahı yok ama başka şeyleri varmış... Göz koymuş muydu sana? Ne bileyim çalışırken cilve göz kırpma gibi şeylerİçlerinde ne yaşadıklarını bilmiyoruz. Beraber çalıştığım bir arkadaşımda mesleği bırakıp bu hayatı seçti. Bana ilk söylendiğinde inanmadım, çünkü sert mizaçlı ve kimseye eyvallahı olmayan biriydi. @Allahın Bereketi Űzerimde ninde dediği gibi baştan yapılmıştı. Fotoğrafını gösterdiklerinde bu senin çömezin demeselerdi yürürdüm 🤦♂️ eski halinden bişey kalmamış, bildiğiniz taş olmuş
Yok bea, dönünceye kadar kimse anlamadı. Duyduğumuzdada inanamadık zaten. Bilmiyorum bir insan neden sonrada bu şekilde bir tercih yapar ama kolay olmadığı kesin. Yargılamak istemiyorum.Kimseye eyvallahı yok ama başka şeyleri varmış... Göz koymuş muydu sana? Ne bileyim çalışırken cilve göz kırpma gibi şeyler
Sonradan değil başından beri içinde vardı ve erkeksiliği abartarak kapatmaya çalıştı belki. Ergenlik çağına yeni giren erkekler sesini kalınlaştırarak konuşmaya çalışır büyüdüğü ispat için onun gibi bir durumsa evlenmeden dönse bari :)Yok bea, dönünceye kadar kimse anlamadı. Duyduğumuzdada inanamadık zaten. Bilmiyorum bir insan neden sonrada bu şekilde bir tercih yapar ama kolay olmadığı kesin. Yargılamak istemiyorum.
Sevgili ev aldı o takma göt diye alay ettiğimiz göt bizden kıymetli :)Bunun bir videosu var..
Kapiya dpgru kosuyor ve pat poposunun üstüne..
Videoya ilk yorum ;gitti milyarlik göt
Belki iq m düsüktür ama ne güldüm o yoruma ya
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.