Müge Anlı'nın programında cinayet itirafı! Kocamı ben öldürdüm

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Müge Anlı'nın programında cinayet itirafı! Kocamı ben öldürdüm

Müge Anlı’nın programında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Mersin'de muz serasında cesedi bulunan Ali Toprak'ın eşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Canlı yayında her şeyi itiraf eden Alime Toprak, “Çocuklarımı korumak istedim” dedi

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, Mersin Anamur’da 31 Ağustos günü çalıştığı serada öldürülen 44 yaşındaki Ali Toprak’ın cinayetini araştırıyordu. Stüdyosunda öldürülen adamın karısı Alime Toprak ve yakınlarını ağırlıyordu.

Cinayet günü birlikte çalıştıkları muz serasına gittiklerini anlatan Alime Toprak; “Ben çalıştığımız diğer seraya su almaya gitmiştim. Geldiğimde öldürülmüştü” dedi. Ancak Müge Anlı’nın ulaştığı güvenlik kameralarında olayın yaşandığı seradan hiç ayrılmadığı ortaya çıktı.
Müge Anlı’nın; “Varsa bir bildiğin, anlat” demesi üzerine daha fazla dayamayan eş, cinayeti itiraf etti. “Kocamı ben öldürdüm. O gün serada beni çok dövdü. Çocuklarıma da zarar vermek istiyordu. Onları korumak için Ali’yi öldürdüm” dedi

scope

Bronz Üye
devlet adaletten, insan korumaktan, insan yasatmaktan bihaber olunca insanlar kendileri cabaliyor

Bugün herkes bunu paylaşmisti zavallı bir kadın Allah'ın belasi bir koca yazık kadına şimdi bir pislik için ceza yicem tek derdi kendini çocuklarını korumak ...Bugün haberler çok kötü 😔merhametsiz insanlar Allah ıslah etsin insanı evlilikten sogutuyolar kimseye guvenemez olduk ne acı

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Müge Anlı dedi ki senin bileğin kırılmış darp izlerin varmiş hastane raporlarında var bunlar kadın yok dedi sadece bileğim acımıştı filan dedi

Demek gerçekten de dövmüş kocası
Ya evinde yaşayan çocuklarının annesi olan sana hizmet eden bir kadını neden döversin neden, akıl alır gibi değil
yazık şimdi çocuklar yurtlarda kalacak kadın hapiste

Müge Anlı dedi ki senin bileğin kırılmış darp izlerin varmiş hastane raporlarında var bunlar kadın yok dedi sadece bileğim acımıştı filan dedi

Demek gerçekten de dövmüş kocası
Ya evinde yaşayan çocuklarının annesi olan sana hizmet eden bir kadını neden döversin neden, akıl alır gibi değil
yazık şimdi çocuklar yurtlarda kalacak kadın hapiste
Ya sadist pislik vicdan yok merhamet yok bunlardan çok var ki neden çünkü zevk alıyor işkence etmekten ezmekten gebermis iyi olmuş da olan aynen çocuk ve kadına oldu zor bir sınav Allah kimseye yaşatmasın bekar kal daha iyi bilsek basta keşke kim ne

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ya sadist pislik vicdan yok merhamet yok bunlardan çok var ki neden çünkü zevk alıyor işkence etmekten ezmekten gebermis iyi olmuş da olan aynen çocuk ve kadına oldu zor bir sınav Allah kimseye yaşatmasın bekar kal daha iyi bilsek basta keşke kim ne

yaşasa boşansalar o adam karısını ve çocuklarını öldürürdü zaten

Üst Alt