Pardon internetten baktım şimdi cevaba benimki tamamen cinsiyetçi yaklaşım olmuş :)
Hep sen mi ters anlayacaksın. Bu sefer ben yanlış okumuşum. Anneanne yokmuş hiç işin içinde.Anneanne yi nerden çıkardınız ya..![]()
Hep sen mi ters anlayacaksın. Bu sefer ben yanlış okumuşum. Anneanne yokmuş hiç işin içinde.
Kim emmioğlu muPardon internetten baktım şimdi cevaba benimki tamamen cinsiyetçi yaklaşım olmuş :)
Kadınlara ölüm gibi bir düşünceye gark olmuş beynim sanırım. Ölen kişinin bir erkek olacağı aklımın kenarından geçmemiş.
Yarışmadan çekiliyorum.
Aga sen çok yanlış gelmişsin. Önce soruyu okumayı öğren, sonra beynindeki kadın-erkek ayrımını yap en son cevap ver.Cevap 100% ANNESİ ama şıklara konmamış.
Bende hala diyorum ama işte kanıtlayamıyorum..Aga sen çok yanlış gelmişsin. Önce soruyu okumayı öğren, sonra beynindeki kadın-erkek ayrımını yap en son cevap ver.
Cevap HALA.
Siz düşünün benim halam yok. Teyzem bi tane var sanırım. Annemin ablası teyzem oluyorsa kesin bir tane var..Önemsiz bir akrabaya da ağlanmaz ki
Sonuçta ağlayan kişi bir dişi. Ağlamak için sebep aramaya gerek görmemiş olabilir. Vücutlarındaki göz yaşı oranı çok yüksek sanırım.Önemsiz bir akrabaya da ağlanmaz ki
Halaya gerek yok zaten fazla işlevi yokSiz düşünün benim halam yok. Teyzem bi tane var sanırım. Annemin ablası teyzem oluyorsa kesin bir tane var..![]()
Annenin ablası anneannenin kızı oluyor. Anneannenin kızının kocası ise enişten oluyor. Eniştenin karısı senin teyzen olursa, eniştenin kayınvalidesi senin aynı zamanda anneannen olur. Anneannen de annenin annesidir, babanın kayınvalidesidir. Bu durumda anneannen hem eniştenin hem de babanın kayınvalidesi olur.Siz düşünün benim halam yok. Teyzem bi tane var sanırım. Annemin ablası teyzem oluyorsa kesin bir tane var..![]()
Annenin ablası anneannenin kızı oluyor. Anneannenin kızının kocası ise enişten oluyor. Eniştenin karısı senin teyzen olursa, eniştenin kayınvalidesi senin aynı zamanda anneannen olur. Anneannen de annenin annesidir, babanın kayınvalidesidir. Bu durumda anneannen hem eniştenin hem de babanın kayınvalidesi olur.
karıştır bakalım biraz daha sen istedin bunu @CipraLex
Ben akraba sevmiyorum arkadaş. Ana baba eş çocuk yeter...Fazla teferruata gerek yok..Annenin ablası anneannenin kızı oluyor. Anneannenin kızının kocası ise enişten oluyor. Eniştenin karısı senin teyzen olursa, eniştenin kayınvalidesi senin aynı zamanda anneannen olur. Anneannen de annenin annesidir, babanın kayınvalidesidir. Bu durumda anneannen hem eniştenin hem de babanın kayınvalidesi olur.
karıştır bakalım biraz daha sen istedin bunu @CipraLex
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.