işte onu eve atınca geri gönderesi gelmiyormuş insannın bu sezondaIsınmak için eve erkek attıracaklar ha!
Neyse fatura ödemeye devam.![]()
işte onu eve atınca geri gönderesi gelmiyormuş insannın bu sezondaIsınmak için eve erkek attıracaklar ha!
Neyse fatura ödemeye devam.![]()
Aklıma getirip canımı çektirdin
yavaş yavaş kafam da bir şeyler canlanmaya başladıişte onu eve atınca geri gönderesi gelmiyormuş insannın bu sezonda
Doğalgazın döşünün kılları mı varÜşüyorsunuz diye kendinizi aşık olmak zorunda hissetmeyin, doğalgaz diye bir şey var![]()
Kş bitene kadar kalsın daişte onu eve atınca geri gönderesi gelmiyormuş insannın bu sezonda
Çok emek verilmiş ama çok çirkin korkunç daha resime bakarken içim geçtiPrag da cok güzel misaller oluor kis günleri : )
2. Dünya savasinda yikima ugramadigi icin , bazi elit restaurantlarin al katinda zindanlar halen duruyor : )
Eskiden orasi neresiymis ise artik : )
lavobolara giderken yanindan geciorsun misali .
Tabi yapitlarda degisik ; ) vs vs..
ama en cok dikkatimi ceken..
Ekli dosyayı görüntüle 11474
simdi burdan belli olmuor ama acaip bir kasveti var bu kilisenin ve icinde de öyle .
Aliskinim ben almanyada cok var bu tarz gotik yapilar.
ama orasi bir baska idi ..
Ne yani Döş kılı > Doğal gaz miDoğalgazın döşünün kılları mı var
Döş gılı ısıdırrNe yani Döş kılı > Doğal gaz mi![]()
Çok emek verilmiş ama çok çirkin korkunç daha resime bakarken içim geçti
Bunlar çok büyük iyi havada da kasvetli binalar...Prag da cok güzel misaller oluor kis günleri : )
2. Dünya savasinda yikima ugramadigi icin , bazi elit restaurantlarin al katinda zindanlar halen duruyor : )
Eskiden orasi neresiymis ise artik : )
lavobolara giderken yanindan geciorsun misali .
Tabi yapitlarda degisik ; ) vs vs..
ama en cok dikkatimi ceken..
Ekli dosyayı görüntüle 11474
simdi burdan belli olmuor ama acaip bir kasveti var bu kilisenin ve icinde de öyle .
Aliskinim ben almanyada cok var bu tarz gotik yapilar.
ama orasi bir baska idi ..
Hiç sevmem bunu yapan hangi ruh haliyle dikmiş orayaak kasvet hissini almissin bile : ) minicik resim karesinden : )
tamam işte yaza kadar gider dersin. sonra bir bakmışsın 5 çocuk 12 torun kuzinenin başında börekk pişiriyorsunKş bitene kadar kalsın da
İlkbahar gelince, geldi bahar ayları gevşedi gönül yayları olacaktır.
Kendiliğinden giderler zati. :d
Kıldan top sekiyor çünkü.... Hava yastiği gibi düşün acıtmıyorKüçükken mahalle de top oynarken, mahallenin ağır abileri gelip "Atın abinizin kıllı göğsüne" derken neden bu kadar gururlandıklarını şimdi anlıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 11475
Senin mahallenin abileri biraz gılloymuşKüçükken mahalle de top oynarken, mahallenin ağır abileri gelip "Atın abinizin kıllı göğsüne" derken neden bu kadar gururlandıklarını şimdi anlıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 11475
![]()
Evrimini tamamlayamamış dememiştik ama. :d
kuscam 🤢
aktif pasif konusunda kullandığım görseli anımsattı bana![]()
Evrimini tamamlayamamış dememiştik ama. :d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.