hıyarlı kadınlar yazmamışsın en azından lkndfgaz önce telefonuma gelen hayırlı kandiller mesajına "hayırlı kadınlar" diye cevap vermişim![]()
Hıyarlı kadınların yolu açık gönlü şen olsun, gönlümüz hiyarsiz kadınlardan yana 🙃hıyarlı kadınlar yazmamışsın en azından lkndfg
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.