benim maks trip
"?" hakiki fukara.
"?" hakiki fukara.
Bence bu sayfalar dolusu tripten daha fena.benim maks trip
"?" hakiki fukara.
ilk sazan olarakO Degil de, Hande Yener gencliginde erik gibiymis.
Dinliyelim tatlimsuilk sazan olarak
"acele etme" hande prime handedir ve tek atar harbi
sakinliği ile çıldırtma değil de şey o aba altında sopa göstermekBence bu sayfalar dolusu tripten daha fena.
Pasif agresif.
Sakinliği ile çıldırtan insanlar vardır. Siz de onlardan mısınız yoksa?
Evet evet, bu tribe maruz kaldığım için zülfüyare dokundu 😁
Ama böyle olunca karşıdakinin yazacağı varsa da yazmayası geliyor 😁sakinliği ile çıldırtma değil de şey o aba altında sopa göstermek
"bakk eminn missinnnn cevap vermemeyeeeeee" gibi 😅
Yaaaaaa demeekkk öyleeee bizz yazarkennn kimse bizden bisyy istemiyo , bizz yazarkenn kiyamet kopsaaa siraat koprusunun ustundenn goruntulu araniyoruzz , bizz yazarkeeennn azrail bilee meşgull amaaaaaaaAma böyle olunca karşıdakinin yazacağı varsa da yazmayası geliyor 😁
Yani belli ki işimiz var ama sizin mesajınızı okuyacak kadar size değer veriyoruz.
Ya da tam cevap yazacakken telefon geldi, biri bir şey istedi, onunla ilgilenmek zorunda kaldık.
Ya da konuşmanın uzayacağını bildiğimiz için daha uygun bir zamanda yazalım diye düşündük.
Mağduruz yani 😂
Öncelikle Allah gönlünüze göre versin. Toksik moksik bana laf düşmez 🤣Yaaaaaa demeekkk öyleeee bizz yazarkennn kimse bizden bisyy istemiyo , bizz yazarkenn kiyamet kopsaaa siraat koprusunun ustundenn goruntulu araniyoruzz , bizz yazarkeeennn azrail bilee meşgull amaaaaaaa
ya bu toksik ilişkiler hallaten bi zaman sonra yıpratıcı ama heycani da bi başka be 😅
Tıraaaşş!!Ama böyle olunca karşıdakinin yazacağı varsa da yazmayası geliyor 😁
Yani belli ki işimiz var ama sizin mesajınızı okuyacak kadar size değer veriyoruz.
Ya da tam cevap yazacakken telefon geldi, biri bir şey istedi, onunla ilgilenmek zorunda kaldık.
Ya da konuşmanın uzayacağını bildiğimiz için daha uygun bir zamanda yazalım diye düşündük.
Mağduruz yani 😂
Tıraaaşş mı?Tıraaaşş!!
Sonradan geri dönüş yapıp izahat veriyorsan problem yok.
Hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsan "Laaan bıraaak!!" derler adama.;ddd
Elbette kendimden biliyorum..;dddTıraaaşş mı?
O zaman kişi kendinden bilir işi![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.