biraz paranoyakça geldi bana
Paranoyakça nerenin dili?
biraz paranoyakça geldi bana
anadiliniz gibi duruyor siz söyleyinParanoyakça nerenin dili?
anadiliniz gibi duruyor siz söyleyin
bilemem tabi o kadarını, sonuçta yeniyimParadigma benim ana dilim, siz karıştırıyorsunuz. Palyaço olmasın o?
bilemem tabi o kadarını, sonuçta yeniyim
lakin bu forum üyelerinde bir gerginlik ve saldırganlık seziyorum böyle olmayanlar üye olamıyor galiba
mesela sizdeMeselâ kimde?
mesela sizde
ooo hemen admin etiketlemeler falan bir suçluluk psikolojisi mi görüyorum yoksaNe gibi bir saldırganlık sezdiniz cümlelerimde anlayamadım? @HolySpectre sence saldırgan bir tavırla mı yazmışım? Bir inceler misin?
ooo hemen admin etiketlemeler falan bir suçluluk psikolojisi mi görüyorum yoksa
kamil denmez tanımadığın insana ama takdir yönetimin tabi
tam da algılananYoksa kavgaya abi çağırmak gibi algılanmasın.
tam da algılanan
bilemem tabi dediğim gibi ben yeniyimkamil kısmına takılmışsınız anlaşılan, o latifevari bir kelimeydi, yoksa kabalık olarak algılanmasın, dalga tarzı bir düşünce barındırmıyordu.
bilemem tabi dediğim gibi ben yeniyim
işte taraflı admin örneği@GeN @BBGİG sizi İçinden geçeni söyle konusunda kaosa davet ediyorum :d
Şaka bir yana tartısacak bir şey göremiyorum ben sinirlerinizi germeyin
Sizi çok alıngan gördüm. Acaba depresyondamısınız @BBGİG beyişte taraflı admin örneği
yeni üyeye kamil desinler burada gerilmeyelim tamam
ne kadar da insanları etiketleme, isim takma, teşhis koyma eğimli bir forum, üyeleri ve adminleriSizi çok alıngan gördüm. Acaba depresyondamısınız @BBGİG bey
@BBGİG niye holyi uyarmadın ?Sizi çok alıngan gördüm. Acaba depresyondamısınız @BBGİG bey
Buralardayım:dYok @HolySpectre yönetici olduğu için tarafsız ve objektif bir bakış açısıyla düşüncesini yazar diye onu etiketledim. Yoksa kavgaya abi çağırmak gibi algılanmasın.
Bu arada @Biggie nerelerde ya? Özletti kendini.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.