Hoş geldiniz
Hoşbulduk teşekkürler.Hoş geldiniz
Masallah ama kucuk bir tavsiye bebege isim konusunu bizim forumdaki erkeklere sakin danismayin. Niklerine bakarsanuz ne demek istedigimi anlarsiniz. :)Erkek . 😃
Peki ☺🙃Masallah ama kucuk bir tavsiye bebege isim konusunu bizim forumdaki erkeklere sakin danismayin. Niklerine bakarsanuz ne demek istedigimi anlarsiniz. :)
Çok sağol . 🌼Hoşgeldin @seda28 🌸
Keyifli forumlar dilerim .
Hoşbulduk çok sağol teşekkür ediyorum. ☺👍🏻Merhaba @seda28 aramıza hoşgeldin.
Hoşbulduk efendim 😊Hoş geldiniz :)
Hosbuldun canım burası karma bir forum zaten sadece bayanların olduğu yer bulmak çok zor bende zamanında aradim buldum ama kimsecikler yoktuHoşbulduk merak ettiğim için soruyorum burda sadece bayanlar var demi ? bazı forum sitelerinde erkek kullanıcı da olabiliyor da çünkü ☺😄
Evet oluyor öyle doğruHosbuldun canım burası karma bir forum zaten sadece bayanların olduğu yer bulmak çok zor bende zamanında aradim buldum ama kimsecikler yoktu![]()
Aramıza hosgeldin @seda28 🤗Yeni katıldım. 3 yıllık evliyim yaş 27 13 haftalık hamileyim. 😃 kısaca kendimi tanıtayım.
Boş zamanlarımda böyle forumlar da bi şeyler okuyunca vakit geçirip değişiklik oluyor .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.